Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze robia to tym co maja zapalenie pecherza i bakerir w moczu, bo podobno lubia one przechodzic na uklad plciowy
...u mnie jest wszystko dobrze ..wyniki super ..i nie ma potrzeby na razie
..ale haloooo ....ja miałam USG w 14-stym tyg. ciąży u nich robione ...i co wy na to??? Ja mam dopiero lipę w tym Irysowie..
fakt faktem byłam prywatnie w polskiej klinice ,ale przeciez oni o tym nie wiedzą ...
No i tak to wyglada U mnie
..przecież to jest juz początek 33 tygodnia
... akrew ostatnoi maiłam 3,5 miesiąca temu i to było tylko dwa razy ;-)
...ale ją sobie chyba podaruję ..bo to skandal wydawać 160 Euro

. Ja bylam w Londynie na przelomie marca i kwietnia i tam ronilam 6-tygodniowa ciaze i tez blagalam w trzech szpitalach o USG, by dowiedziec sie co sie dzieje i sie nie doprosilam :-(. Zrobili mi je dopiero po tygodniu, gdy bylo juz po wszystkim. 
...mam ich w d..ie już teraz ....po następnej wizycie nie wyjdę ze szpitala dopóki nie zrobią mi USG 

lajfik - ja bym tam kogos chyba zwymyslala, przeciez to normalne, ze matka po prostu chce zobaczyc swoje dzieciatko, a dzisiejszy stan techniki to umozliwia, to dlaczego nie, przeciez dla nich to zadne koszty. Zupelnie nie rozumiem. Ja bylam w Londynie na przelomie marca i kwietnia i tam ronilam 6-tygodniowa ciaze i tez blagalam w trzech szpitalach o USG, by dowiedziec sie co sie dzieje i sie nie doprosilam :-(. Zrobili mi je dopiero po tygodniu, gdy bylo juz po wszystkim.
![]()