reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Magnii- gratki wielkie:) to ile masz juz w sumie na plusie?

niecałe 10 kg (po obiedzie i w ubraniu całe ;)) a tak było pięknie na początku... hehe, a potem dwa ostatnie miesiące i 2x po 3 kg doszło, mimo że wcale się nie objadam jakoś specjalnie. No ale z drugiej strony wróciłam do słodyczy i są efekty. Od kiedy okazało się, że moje odmawianie sobie słodkiego i węglowodanów i tak nic nie zmienia w sprawie cipkowej flory, wróciłam do wyrobów czekoladowych na pociechę ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści z wizyt :happy2:

Blond życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy z tętnem maluszka, na pewno będzie ok!

ja już po wizycie. Dzisiaj tylko sprawdzała tętno maluszka, moje ciśnienie i niestety oczywiscie wagę, mam 12 w plusie. Na szczęście wszystko ok

byłam na wizycie...doktorek se zakupił nowy sprzęcior i już się nie wkurza;-)
Jaś waży 2100,więc do wielkoludów nie należy,ale poza tym wszystko jak najbardziej ok.Ja od początku ciąży +9 kg,więc też świetnie,wszystkie wyniki,nawet hemoglobina w porządku.Synuś nadal łebkiem do góry:tak:A w ogóle to mnie pan doktorek dziś obmierzył ze wszystkich stron i powiedział,że mam taki mały brzuchol,bo Jasiek jest bardzo przesunięty do tyłu,w stronę kręgosłupa.Skurcze na ktg regularne,ale nie za silne,jedyne co to szyjka krótka-niecałe 2 cm,więc wizyty już co tydzień i BARDZO oszczędny tryb życia(ciekawe co to znaczy-ja i tak ciągle leżę).

gratuluje udanych wizyt
małej tętno 140
ha i jestem mega zadowolona przybrałam od początku ciąży 7,5kg:-) rewelacja z Kubą o tej porze to już było ponad 20kg
ja byłam dziś u doktorka zwolnienie do 17,05:-D następna wizyta też 17-go

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry