reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ag - KrK 89 jesteś niemożliwa;-) Ja na szczęście nie cierpię na bezsenność, raczej na "bezproduktywność" snu:-)

tiluchna na szczęście w domu nie mam teraz żadnych zwierząt, mieliśmy papużki, od 5 rano śpiewały, ale jak przeszły na tamten świat, tak już nie kupiliśmy kolejnych;-)

angelika1609 też mi się zdarza takie kłucie i przechodzi, ale ja wiem, że to ścięgna albo mięśnie się dalej rozciągają...:tak:

vici my przy okazji malowania mieliśmy tak samo...ja byłam zmęczona wynoszeniem, potem myciem, wnoszeniem i układaniem, prasowaniem...mąż znów podłączał sprzęty, skręcał...i przy tym ciągle się cieliśmy, u nas to przez zmęczenie tak wyszło, ale jak już wszystko było zrobione, to od razu nam przeszło;-)

mamaktosia masz fajnego kota:-D

Magda_88 to Ty zabiegana od rana, podziwiam!:tak:

lucere fakt, reklama bardzo wzruszająca:tak:

Ja wstałam dopiero, jak się obudziłam, to wszystko mnie bolało, strasznie mam beznadziejny materac chyba:no: Zaraz coś zjem i idę prasować, odkurzać autko i robić "raban" w szafkach, do mycia okna chyba się nie zmotywuję ;-)

Miłego dnia Dziewczyny:tak:

reklama
angelika ja też wzruszyłam się jak Jej dziecko podali :) i jak przekazywała inf, że facet miał krwiaka i lezy w śpiączce ;)
Ag Krk, Tiluchna o matko... to jest nieludzka godzina...
Ag Krk nie padaj dziś, przemęcz się do wieczora, to może w nocy będzie Ci łatwiej ;)
tigi jeszcze koszatniczki... Jej... Nie wiemc zemu, ale boję się takich gryzoni... Za dzieciaka sama miałąm białego szczurka, a teraz nie dotknę ;)
Ewa to posiłki co 2 godzinki masz?
Angelika mi się kilka razy zadrzyło, że łapał mnie taki kujący, mocny ból, który jest bardzo silny, ale szybko ustępuje. Pytałam lekarza i powiedział, że to ucisk na wiązadła i jest to niegroźne
lucere świetna ta reklama i naprawdę wzruszająca...
mamaktosia widzę, że masz dalekosiężne plany, co do kota ;D haha
Magda, ale obeszło się bez antybiotyku?
Aneczka ta też piękna...
Ja dziś spałam fantastycznie! Położyłam się wczoraj o 23 i wstałam dziś o 9.30 (bez żadnego budzenia się na siku, na kopniaki Małego... NIC) :) Nie wiem, czy spowodowane było to 2 godzinnym spacerem, czy tym, że w całym mieszkaniu mieliśmy pootwierane okna na noc, bo wietrzymy te nieszczęsne podłogi, ale spało się super ;)
Jestem po kawce i po śniadanku. Dziś zabieram się za wypakoowywanie szafy w przedpokoju, bo jutro ma szwagier przyjechać i z M mają zdemontować ją do ściągania paneli. Pójdę trochę na zakupy i na spacer i znowu zleci ;)

Aneczka - faktycznie słodka.

Ja dwa automaty prania na dworze już powieszone idę ogarniać dom, a od rana planowałam słodkie lenistwo dobrze, ze się zmotywowałam.

Mamuśka no tak jakoś wychodzi mniej więcej - 3x śniadanie, obiad, podwieczorek, 3x kolacja (8 lub 7 posiłków dziennie) :-)

Vici - chciałabym , ale nie wstawię fotek z mojego tableta , jest do kitu i nawet posta ciężkomi zedytować a co dopiero wstawianie zdjęć i suwaczków :zawstydzona/y:

Reklamę z maca oglądałam jak byłam w ciąży z Olim ....płakałam dziś tak samo jak w tedy a może bardziej , bo w tedy nie wiedziałam jeszcze tak do końca co to znaczy być mamą ... a pozatym to " najlepsza praca na świecie " gdzie wypłatą jest mokry buziak małych usteczek , kocham cię do ucha i całowanie w rosnący brzuszek .... no i znowu ryję ...idę lepiej coś kupić na allegro , bo już mam oczy opuchnięte ...

Witam dziewczyny! :happy2: wyspałam się:-p tzn spałam od 7-10:-) tiluchna mam nadzieję, że jak odprowadzisz dzieciaki do szkoły to utniesz sobie drzemkę;-) Ja juz po śniadanku, byłam po bułki bo miałam smak na nie;-) i nadrabiam forum:-D
ewa81r nic innego nam nie pozostało jak nawiedzać BB w środku nocy, a nóż ktoś nie śpi jeszczę :-D i tak trzymaj nic nie robienie jest okej:-D
magda tak trzymaj, nie daj się chorobie;-)
awunia1234 znów pracowity dzień Ci się szykuje , co do okien to ja tez je myje od miesiąca:-D, pamiętaj nie przemęczaj się.
mamuśka zazdroszczę dobrego spanka i dziecka spokojnego:-) mój to dziś dawał czadu myślałam, że nogi na sufit wyciągnie:szok: może też wybiorę się na długi spacer?? Co do wietrzenia to ja mam manie i muszę codziennie wietrzyc;-)
Miłego dnia wszystkim!

mamuśka - no niby nie jest źle jeśli chodzi o ilość jedzenia o jakości też nic złego nie mogę powiedzieć ale ja nie lubię takiego jedzenia! ja lubię pszenne bułeczki, pączuszki, ciasteczka, karkóweczkę, sosik z pyzami mmmm no a to jest zakazane, a mam jeść kaszę, razowy chleb, chudą kurę i inne nie słodkie zdrowe żarcie. Jedynie jeszcze co lubię co sałatki różne i łososia z tych zdrowych:)
mamaktosia - ja też jestem bardziej tkliwa w ciąży i bardziej wzruszają mnie pewne rzeczy ale zdecydowanie nie do tego stopnia jak ktoś (przepraszam ale nie pamiętam kto) wczoraj pisał, że płakał na M jak miłość;-)

reklama
Mamuśka byłam we wtorek wieczorem u lekarza, bo miałam ponad 38,5 i czułam się fatalnie. Doktor stwierdził, że to nie angina i mam dalej leczyć się tak, jak do tej pory. Obyło się więc bez antybiotyku :)

Do góry