reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
angelika to pewnie w pn masz się zgłosić do szpitala?
tigi jak się czujesz w dni terminu ? :-) hehe Mój mija jutro... Tak bardzo chciałam urodzić przed, ale się nie zapowiada...
malutka jak Mały? wyjdziecie na święta do domu?

ano dobrze się czuję:D wczoraj do 2 w nocy robiłam ozdobne karteczki na prezenty, dziś polałam pierniczki czekoladą, mam plan zrobić jeszcze jedne ciastka, dom mniej więcej wysprzątany <wypadałoby jeszcze kilka rzeczy zrobić, ale doszłam do wniosku, że się nie spinam, jak nie będzie zrobione, nikt nie umrze;-)>. moja gin była przekonana, że urodzę przed terminem - a tu cisza i spokój:D

Angelika trzymam kciuki żeby się dziś rozkręciło.
Mamuśka nie wiem czy wyjdziemy i tracę nadzieję. Znowu przedłużyli czas naświetlania. Mały ma już dość. Jutro mu badania zrobią. Ale ciągle mówią że za żółty jest. Wczoraj jeszcze u mnie pojawiła się cuchnąca wydzielina. Rano pobrali mi krew na crp ale nie znam wyniku. Podejrzewali zakażenie. Ale rano zbadał mnie lekarz i powiedział że zapach już normalny i wszystko jest ok. Także mam nadzieję że to crp też w normie.
Doła mam. Już mam dość szpitala. Dookoła wszyscy chorzy i tylko mąź mnie na chwilę odwiedza. Też znowu chory :-( mój starszy synek był w tygodniu u lekarza i było ok a teraz ma okropny kaszel :-(
Mały dziś humoru nie ma i nie chce leżeć w inkubatorze. Mam dość.

malutka a jak dużą bilirubinę miał synek?? My zmagaliśmy się z żółtaczką ok 3,5 tygodnia i bez naświetlań się obyło bo była w normie. Nawet w szpitalu jak miał za dużą to kazali mi go non stop dokarmiać tzn cały czas żeby na cycu był i powoli żółtaczka spadała. I dziwne bo mojemu robili 2 razy dziennie kontrolę jak ta bilirubina czy spada czy nie ale każdy szpital ma swoja politykę, będzie dobrze musi!

A nawet nie wiem jak dużą. Z tym karmieniem też problem bo on by ciągle na cycu wisiał a jak to pogodzić z leżeniem w inkubatorze. W dodatku chyba ma bóle brzuszka od antybiotyku :-(

malutka, trzymam za Was kciuki! co do karmienia, może kubeczkiem - takim specjalnym Medeli do karmienia? wtedy maluch dostaje mlesio Twoje, a nie trzeba go wyjmować spod naświetlenia, a co ważniejsze, kubeczek nie zaburza odruchu ssania!

reklama
Do góry