reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Kurcze diewczyny mam tyle zdjęć z pierwsego miesiąca, że nie wiem zupełnie co wybrać?

1m.jpg

1m2.jpg

1m3.jpg

1m4.jpg

1m5.jpg

reklama
scarlet zajmujesz sie fotografia??? sama robilas te zdjecia??? mnie osobiscie podobaja sie z drugiego posta bodajze 6 gdzie Zu sie usmiecha i sepia jak spi z raczka miedzy szczebelkami:tak:;-)

scarlet kurcze w sumie wszystkie zdjecia sa urocze ciezko cos wybrac:tak: a ppowiedz mi kolaze masz jakis specjalny program???:confused: ja korzystam z picassa, jak znasz jakis fajniejszy to podziel sie;-)

No własnie nie wiem,pewnie daleko ode mnie?!!!Nie znalazłam tu jeszcze zadnej mamy,która by mieszkała blisko mojej miejscowosci!!!
jezeli liczac ze 80 km to nie daleko to ja sie zalapie. Gdzies tyle z Jaworzna do Czestochowy;-)

wiecie co musze sie pochwalic!!! bylam dzis w second hand i zlowilam koszule z LEE w paseczki za 2,70zl uwielbiam takie zakupy:-):tak: A wy odwiedzacie takie sklepy???:confused:

Hej jestem tu nowa do tej pory udzielałam się na innych wątkach:) mam na imię Paula mam 20 lat i od czterech tygodni-od 28 grudnia jestem mamusią Aleksa:) mogłabym do was dołączyć?

reklama
scarlet zdjecia sa boskie,nie dziwie sie ze masz dylemat ktore wybrac:-)
jednak mi sie najbardziej podobalo te wlozeczku z raczka miedzy szczebelkami jak spi taka mala niewinna sliczna dziewczynka.
hehe ja czesto zagladam i osttanio upolowalam sweterek na wiosne w pasiaki dla malego z cheeroke za 3zl a jak nowy:tak:i ostatnio fajne bojowki z nexa za 5zl akurat na wiosne idealne:tak:
laski widzialyscie ulotke z lidl?tak dla informacji mleko nan 600gram za 16.99zl :tak:

Do góry