reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Widzę nowe mamuśki:-)witam,witam :tak:

U nas już po gorączce i kaszlu.Dominiś dzisiaj o wiele grzeczniejszy niż przez ost. tydzień:tak:Uffff,oby tak dalej:sorry2:

Scarlet
ładnie Ci wyszły te zdjęcia:tak:

ja pracuje w domu opieki nad powaznie chorymi,starymi i psychicznie chorymi ludzmi... no i w Szkocji. wrocilam na caly etat,do 17 maz w domu a potem ja z malym.a maz pracuje od 17 do 1-2 w nocy. jakos trzeba sobie radzic :)

kurcze nie wiem co robic...myslecie,ze mam malemu podac profilaktycznie calpol... to z paracetamolem,przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe,ale nie ma maly goraczki ani bolu,tak mysle, ma lekko zachrypniete gardelko i czasami pokaslujhe...scarlet doradzila wlasnie taki srodek,ale czy to aby nie za wiele,moze jakis syropek na gardelko... jest cos takiego?

asienka to tak jak u nas, ja musze ciagle kontaktowac sie z mama a ona z lekarzami w Polsce,dzieki temu mam zawsze cos co pomoze mojemu szkrabowi,bo jednak my mamy spory problem AZS malego. a tu GP chyba malo maja pojecia o tym,wszystko by leczyli tym samym,nawilzac i natluszczac parafina a na ostre stany zapalne skory sterydy!!!!! a to niestety najgorsza droga!!!!! i poczatkowo stosowalam sterydy,pomagaly szybko,ale jak sie je odstawialo to wszystko bardzo szybko wracalo. teraz inaczej dbamy o skorke,ale jak o cos prosze tu lekarza to zawsze mam problem.o jenyyyyyyy

Witam!
Widze teraz czas chorob... dzieciaczki sie pochorowaly...:-( Moj juz na szczescie zdrowy ale dla reszty chorowitkow zycze duzo zdrowka.
No i witam nowe mamuski. Coraz nas wiecej:-) i o to chodzi:tak:
Ja cos nie mam weny na pisanie. Wiec pozwolcie ze tylko poczytam:tak:

Witam!
Widze teraz czas chorob... dzieciaczki sie pochorowaly...:-( Moj juz na szczescie zdrowy ale dla reszty chorowitkow zycze duzo zdrowka.
No i witam nowe mamuski. Coraz nas wiecej:-) i o to chodzi:tak:
Ja cos nie mam weny na pisanie. Wiec pozwolcie ze tylko poczytam:tak:
aaniaa jaki kacperek elegancik!!!:rolleyes:
marzenka21 przy takiej prognozie pogody to my do kwietnia z domu nie wyjdziemy :-:)no: takze nie zawracaj sobie glowy tym nieszczesnym kolkiem:-D:laugh2::laugh2::blink: a tak na powaznie mrozy sie skoncza to zamiecie sniezne zapowiadaja niewiem co jest gorsze:no: JA CHCE WIOSNE!!!

reklama
ja pracuje w domu opieki nad powaznie chorymi,starymi i psychicznie chorymi ludzmi... no i w Szkocji. wrocilam na caly etat,do 17 maz w domu a potem ja z malym.a maz pracuje od 17 do 1-2 w nocy. jakos trzeba sobie radzic :)

kurcze nie wiem co robic...myslecie,ze mam malemu podac profilaktycznie calpol... to z paracetamolem,przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe,ale nie ma maly goraczki ani bolu,tak mysle, ma lekko zachrypniete gardelko i czasami pokaslujhe...scarlet doradzila wlasnie taki srodek,ale czy to aby nie za wiele,moze jakis syropek na gardelko... jest cos takiego?
ciezka masz ta prace!!!:szok: to jest wybor z koniecznosci czy twoje kwalifikacje sie w wchodza

Do góry