reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Iwonka jakos nie moze opanowac siedzenia i bardzo szybko opada na plecki a to dlatego ze prostuje sie do stania,jak trzymam ja po paszkami to przebiera nozkami jakby chciala mi sie wyrwac i isc sama

reklama
lagajka Bartek pije z takiego samego kubeczka, idzie mu już dobrze, zrozumiał co musi zrobić żeby ugasić pragnienie, dużo lepsze rozwiązanie niż butelka!!
porzeczkas u Bartka ząbki (górne i dolne 1) wychodzą stopniowo i do dziś ani jeden się nie pokazał. Od 2 dni Bartek BARDZO się ślini, ciężko mu jeść obiadki, tylko kaszki jako tako wchodzą, marudzi, popłakuje. Mam nadzieję, że na dniach pojawi się biała perełka:) a ulgę przynosi maść Dentinox, a przy gorączce Nurofen w czopkach.

A tak w ogóle to mój syn wymyslił sobie że będzie sypiał w dzień tylko raz około południa. Ciekawe jak ja się przygotuję do sesji letniej :)

tami_dj zobacze jeszcze jak to bedzie czy Milanowi znow sie do tej pory nie przyplacze zadne chorobsko:-( i w ogole wracam do pracy i soboty tez robie, a o ktorej to spotakanie?? w spodku?? jedziesz z dziecmi??

porzeczkas wiola ma racje czopki vibrucol i dentinox i po sprawie:tak: zapytaj w aptece o jakies czopki homeopatyczne usmierzajace bol byc moze beda mieli cos?? a z PL nie ma ci kto przyslac??? naprawde bez vibrucolu nie wyobrazam sobie przechodzenia przez zabkowanie;-)

Wiola doskonale cie rozumiem jak to jest z goraczka sama odchodze od zmyslow jak Milan goraczkuje a po ostatniej tez wlasnie takiej wysokiej to juz w ogole dziekuje:-( zycze duuuuuzo zdrowka dla Iwonki i przesylam fluidki;-)

lagajka a wiec ja mowilam o takim niekapku Tommee Tippee KUBEK NIEKAPEK 225ml (919757262) - Aukcje internetowe Allegro
a honda o takim
http://photos07.allegroimg.pl/photos/64x48/928/23/90/928239064
mysle ze jeden i drugi jest dobry .co prawda ten nuk jest od 6 miesiaca ale mysle ze juz twoja corcia moglaby sie na nim uczyc.
co do tego niekapka co tu masz to moja mala tez nie umiala z niego pic

My mamy kubek z CANPOL BABIES, ale sie nie sprawdza:-( musze pomyslec nad tym NUK albo TOMMEE TIPPEE

Fresh nie wiem jeszcze gdzie i kiedy będzie spotkanie, na razie dziewczyny chcą się zorientować ile będzie chętnych i ustalimy czy będziemy z dziećmi. Na razie to taka wstępna lista, można się zapisać. Byłaś u lekarza, co powiedział o tej szczepionce?? Daj znać:-):-)

Dzieki dziewczynki:-) bede jutro dzwonic do Polski, zeby mi kupili i bede probowac...na szczescie goraczki jak narazie nie ma ale masakra, spac nie chce o 20 mi usnela i teraz juz siedzi sobie z zabawkami....pewnie do 24 bede sie bujac z nia...

reklama
Fresh nie wiem jeszcze gdzie i kiedy będzie spotkanie, na razie dziewczyny chcą się zorientować ile będzie chętnych i ustalimy czy będziemy z dziećmi. Na razie to taka wstępna lista, można się zapisać. Byłaś u lekarza, co powiedział o tej szczepionce?? Daj znać:-):-)
Do lekarza idziemy jutro bo dopiero dzis ostatni zastrzyk byl. A co do tego spotkania to naprawde nic nie moge obiecac bo na dodatek M jeszcze studiuje (wieczny student zreszta;-)) i cholera wie jak mi sie to ulozy poczekamy zobaczymy:tak:

Do góry