reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Jakoś tak zawsze chcielismy jedno...ale moze nam się odmieni, albo już teraz są dwa w drodze:)

reklama
A my od zawsze chcieliśmy mieć 3.
Przy 2 porodach był mój M i trzeciego też sobie bez niego nie wyobrazam, więc chyba nie jest tak źle jak idzie sam z siebie i nie trzeba go namawiać. W pierwszej ciąży przedstawiłam mu swoje argumenty że pewniej bym się czuła, ale nie naciskałam i do końca nie wiedziałam czy będzie ze mną rodził, ale jakoś samo tak wyszło i tak już zostało. Ja uważam że to ogromne wsparcie dla kobiety, a przecież nie chodzi o to by facet zaglądał między nogi, on tam jest w innym celu, żeby kobietę podtrzymać na duchu i takie tam , no dobra ale się rozpisałam hihi...:szok:

Mój m właśnie chyba tak sobie myśli, że będzie mi między nogi zaglądał...Ktoś musi go z tego błędu wyprowadzić. Może w szkole rodzenia go przekonają, chciałabym iść chociaż na kilka zajęć.

Zobaczymy jak dzisiejszą wizytę u gina przeżyje mój M:-D

Dzidzia duża i zdrowa 6,1 cm. Machała rączkami i nóżkami. Oto ona:)
dsc00101au8.jpg

reklama
Do góry