• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kroptusia ile ja bym już dała, aby usłyszeć bicie serduszka swojego maluszka :-) dzięki za kciuki pozdrawiam Cię cieplutko

niunia27 mi planowo na 20, a tego co dziewczyny tutaj pisza to dobrze zrobić test w dniu lub dzień dwa po spodziewanej @ chyba że można już zrobić teścik wcześniej...??? Oficjalnie mam 30 dniowy cykl

Beti1975 kochana dziękuje w swoim imieniu za kawkę, przydała się bo dziś tak mi się dobrze spało, że aż do 12:00, nic dziwnego jak o 2:00 dopiero usnęłam. Noi naszczęście jeszcze moge pić normalną kawkę, ale podejrzewam, że już nie długo :-)

Katerinka trzymam kciuki aby te Twoje cycuszki to był znak bobasa :) Widze, że obie z kontekstu naszego ślubu to jesteśmy z sierpnia, tylko że ja z 23 :-)

sajonara to ja miałam podobnie z mężem, też się żarliśmy ale jak wracaliśmy z niemiec od mojej teściowej, tak bywa nie martw się :-) ach Ci faceci nie do końca nas rozumieją :-)

Ja mam pytanko czy jak bym zrobiła teścik 10 dni przed planowaną @ to czy już coś może wykazać, czy najlepiej nie robić i nie dołować się za wczasu, i poczekać do terminu @ i wtedy zrobić - PORADZCIE!

reklama
Sajonara

Jestem 4 dni przed @ i robie sie coraz bardziej wsciekla i rozdrażniona - mam tak zawsze przed @ wiec trace nadzieje na fasolke, choc podobno kobiety w ciazy tez sa rozdraznione też juz sama niewiem co mysleć

Ninonka

Ja zrobiłam ten błąd pierwszy test 9 dni przed @ - negatywny, drugi test 5 dni przed @ tez negatywny - wiem ze zrobiłam je zbyt wcześnie teraz czekam na @ jesli nie przyjdzie to zrobie dopiero kolejny test

Ostatnia edycja:
elfa ja też chyba za wczesnie zrobilam test i wyszła I kreska a @ nadal nie mam.... czekam
ninonka ciężko powiedziec wiesz... ja zrobiłam w 29dniu cyklu i wyszła I kreska a @ jak nie było tak nie ma... cisza....
lepiej poczekac do spodziewanej @ a nawet pare dni po :tak:

Beti kurcze pozostale badania na pewno wyjda dobrze, a te ktore nie wyszly skoro mozna naprawic tabletkami to tez nie ma sie co martwic, lepiej ze wiesz i mozesz cos z tym zrobic niz jakbys nie wiedziala..
Kinga jeszcze nic straconego, ja wlasnie tak mialam.. w dzien spodziewanej @ zrobilam test i nic.. nawet sie juz nie nastawialam, ale @ nie przychodzila, wiec zrobilam po tygodniu drugi i byly II..tak ze 3mam kciuki nadal!!
Kurcze narazie tyle moge napisac, bo mnie siostrzeniec z kompa wygania..buziaki dla wszystkich i gratulacje dla dziewczyn, ktorym sie udalo.

Kinga jeszcze nic straconego, ja wlasnie tak mialam.. w dzien spodziewanej @ zrobilam test i nic.. nawet sie juz nie nastawialam, ale @ nie przychodzila, wiec zrobilam po tygodniu drugi i byly II..tak ze 3mam kciuki nadal!!
Marlenko racja... jeszcze nic straconego. Narazie czekam i zrobię test 6go może coś sie zmieni..? :blink:
buźka

Witam:-) Jestem tu nowa.Mam dwóch synków-Igorek ma prawie 11 lat,a Stasio prawie 7.Od 7 miesięcy wypatrujemy dwóch kreseczek na teście...jak na razie bez skutku..Jestem jednak dobrej myśli i mam nadzieje,że w końcu się doczekam..POZDRAWIAM

reklama
witam niewitane:-)
Ninionka jakby co to zawsze zostaje cappucino:-)
Marlenka musi być dobrze:-)a siostrzencowi to pewnie do gierek śpieszno:-):-)
Inez widzę, że montowanie suwaczka się udało:-)
Niunia wracaj szybko:-):-)

ja zaraz też uciekam, mała imprezka psiapsiółki się szykuje:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry