Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No dobra Kaprycha, wiem że masz rację, że powinno się czekać do @ ale taka ze mnie pani niedoczekalska!!!! Och ale wy przecież to znacie hehe...

wiesz już dziewczyny mi własnie mówiły że powinnam poczekać i powtorzyc test jeszcze pozniej.. bo czasami tak bywa że sie myli a potem wychodzi inaczej.. równie bywa.
no ale najpozniej do 6 poczekam.
:-* widze że tez masz mętlik..
Lepiej sobie oszczedzic stresu nerwow i tego wyczekiwania i spokojnie poczekac do dnia @. U mnie na szczescie skonczylo sie pozytywnie bo w dniu @ byly II grubasne a testowa ciemniejsza ale przez tydzien chodzilam po scianach kroptusia, ja tez myslę, że wszystko bedzie ok....główka do góry:-)...a co do pracy to podejdź tak jak ja...jak nie ta to inna :-) i tyle....zdrowie wasze i rodzina najważniejsze....a przedłuzyc do porodu pewnie ci przedłuzą, nikt nie jest chyba tak głupi by ciezarna na bruk wywalać...zwłaszcza że za L4 to nie oni płaca tylko zusik...
Kaprycha, Karolka, alisa79 witajcie kochane!!!
Kaprycha trzymam kciuki za testowanko
syla28 trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz będzie OK
Alex91kobietko kurcze gratuluje!!!!! Bardzo się cieszę jak czytam, że którejś z nas się udało II i mam nadzieje, że ja również niebawem będe mogła napisać że się udało :-)
Ja moje kochane dziś od 17 siedziałam i pisałam 1 rozdział mojej pracy, do soboty musze napisać oprócz dzisiejszych 2 stron jeszcze z 10, ale myśle że dam rade.
Na chwilę do Was zaglądnęłąm i uciekam się kąpać i może troszę poprzytulać z M![]()
Miłej nocki kobitki do jutra
testuje 20/21

:-)Witajcie Dziewczynki,
Ja tez sie melduje z samego rana. Obudzil mnie taki glod jakby tydzien nie jadla, wiec po "mini" posilkach wpadlam do Was z kawka :-)
No ja pracuje w budzetowce taki zamkniety klan i w sumie zmienilam jedynie dzial (budynki) ale u nas zdarzyly sie takie przypadki niestety...dziewczynie brakowalo miesiaca do umowy na czas nieokreslony i ja chcieli zwolnic ale gora po znajomosci zadzialala tak by poleciala w 2 mc na bruk wiec....A co do pracki to o tyle sie martwie, M oczywiscie ze da rade za dwoje ale wiesz potem dwa, trzy lata bede siedziec w domu po czym nie bedzie gdzie wracac. Kumpela owszem byla na wychowawczym 2 lata a potem spokojnie wrocila do pracy a wiem jak ciezko bylo mi znalezc robote majac 2 letnia Wike ale masz racje zdrowie najwazniejsze i sie nie bede narazie stresowac :-)

, czyli @ powinna przyjść około 18 a nie tak jak liczyłam wcześniej ok 15.