gosiula23rex
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe staraczki.
Nie było mnie tu jeden dzień a już tyle nowych postów Ja nadal się "bawię" w bladą kreskę Nie pisałam wczoraj bo trochę nie wiem czy byłam bardziej już zrezygnowana czy załamana!!:-( Postanowiłam wyluzować bo czułam, że przekraczam granicę zdrowego myślenia o fasolce Zrobię testy za jakiś czas jak okres nie przyjdzie będzie co ma być
Nie było mnie tu jeden dzień a już tyle nowych postów Ja nadal się "bawię" w bladą kreskę Nie pisałam wczoraj bo trochę nie wiem czy byłam bardziej już zrezygnowana czy załamana!!:-( Postanowiłam wyluzować bo czułam, że przekraczam granicę zdrowego myślenia o fasolce Zrobię testy za jakiś czas jak okres nie przyjdzie będzie co ma być

. W zeszłym miesiącu staraliśmy się co 2 dzień i nic z tego nie wyszło, a synek to nam wskoczył po dłuższym niewidzeniu (ja byłam wtedy na wyjeździe z pracy).
Zwariuje zaraz a na odatek nic nie czuje żeby się zbliżałą. Trzy tgodnie mnie bolał brzuch, przed tygodniem przestał i nic kompletnie nic nie czuję teraz. Jakiejś nerwicy się nabawie.