• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie !

Nie mam netu dlatego, zagladałm tylko na chwilunie z pracy, zdązyłam przed chwila nadrobić zaległości..

Witam Nowe Starczki w naszym gronie i zycze powodzenia

Dziewczyny z negatywnymi betkami -trzymam kciuki aby nam wszytskim sie w tym nowym cyklu udało !!!

Ja w tym m-cu zabrałam sie porządnie za siebie i męzulka , troszke porad uzyczyłam od katerinki
Kupiłam liść maliny, ziele przywrotnika, castagnus..

Oprócz wielu witamin, nakupilam cała lodówke owoców i warzyw, bede robiła soki i sałatki, w tym sałatwki z selera, podobno dobrze działa na plemniczki...
Zapas jogurtów, musli...

Aż sie boje, ze sie przewitaminuje :)

Chce tez zacząc z męzulkiem chodzić na basen...

Martwie sie tylko tym castangusem, niewiem czy go łykac, bo nie miałam badania prolaktyny, zrobie sobie dopiero koło 22 dc razem z progesteronem.

Niewiecie czy 22 dc to dobry czas na badanie prolaktyny i progesteronu, czy coś źle wyczytałam..

Pozdrawiam !

reklama
hej dziewczyny!!! całą noc sniła mi się jeszcze wczorajsza wizyta u lekarza... to pewnie z emocjji.. dziś mi lepiej tak troche lżej tylko mój mąż strasznie przeżywa, musimy się teraz wspierać!
pozdrawiam was wszystkie!!!

dziewcyny ja chyba najwiekszą możliwość na zajscie w ciąże mam pod koniec miesiąca no nie?? sama nie wiem... :confused:

Kinga nie glowkuj tyle bo sie calkowicie zablokujesz i zaden moment nie okaze sie dobry :)) przytulaj sie w okresie plodnym dopoki trwa lub kup testy owu i wtedy po pozytywnym badz dla przyjemnosci czesto gesto...plemniczki moga dlugo przezyc 48-72h :) a sa przypadki ze i dluzej wiec nie musi byc to codziennie czy cos :-) jak tak bedziesz nerwowo liczyc i kalkulowac to wiesz....a poza tym teraz mialas dlugi cykl to nie znaczy ze naastepny bedzie taki sam...ja zawsze bralam swoj najdluzszy i najkrotrzy i wg nich owu mialam min 12 a max 18 i tak sie przytulalam na wszelki wczesniej jakby byl ten krotki potem w przerwie jako sie przedluzyl i potem jeszcze jakby wogole byl mega dlugi czyli dopoki mialam okresy plodnosci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry