Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mało zaglądam bo nie chce sie na kręcać hehe a to forum niestety nakręca i sprawia że mysle tylko tym aby zajsc w ciąże a przecież tak nie można...
jest przecież szansa nie? :-)
chetnie bym zjadła jedno 

i wtedy może sie uda.
:-) bedzie ok!
czesc dziewczyny
Ja oczywiscie mocno wszystkim kibicuję caly czasmało zaglądam bo nie chce sie na kręcać hehe a to forum niestety nakręca i sprawia że mysle tylko tym aby zajsc w ciąże a przecież tak nie można...
Słuchajcie jak myslicie dziewczyny... zajde w ciąże jak sobie odpuszcze? tz nie bede wyliczała dni płodnych itd tylko poprostu bedziemy sie z mężem przytulać wtedy kiedy bedzie na to ochota i czas... az sie w koncu po jakim może czasie uda![]()
jest przecież szansa nie? :-)
A ja sobie kupilam kg kiszonej kapusty i jestem rownie zadowolona jak Wy z ciasteczek) do tego grzybki w occie i kapusnak az dostalam slinotoku bo sie wlasnie gotuje...Dziewczynki ja w srode mam wizyte, strasznie sie boje, trzymajcie za mnie tez kciukasy by sie okazalo ze jest ok...Ostatnia wizyta byla w 5 tyg wiec maciupstwo jeszcze bez serduszka nic nie wiadomo...teraz juz bedzie, boje sie okropnie, dobrze ze jest praca nie mysle o tym ale jak wracam glowkuje czytam sobie tez wrzesniowki ze swoimi dolegliwosciami a ja nic
![]()

Witam wszystkie Kobietki jestem nowa ale juz od długiego czasu czytam rózne temaaty o ciąży :-) . Jestem tu poniewaz chciałabym sie podzielić moimi zdarzeniami :-( Otóż w styczniu straciłam swoja pierwsza ciaze w 10tyg okazało sie ze mam obumarłą ciaze i 2 tyg chodziłam z martwa ciazą przykre do dzis boli....:-( .... po pół roku od tamtego zdarzenia znowuu zaczelismy starania jednak do dziś nic nic nic nie moge zajsc w ciaze dlaczego? za bardzo chcem ? za bardzo sie nastawiłam ze odrazu bedzie??? nie wiem nigdy nie bralam tabletek anty... lekarz stwierdil ze wszystko jest ok wiec dlaczego nie moge zajsc obserwuje swoj organizm zawsze wiem kiedy dni plodne i wraz to nic nie daje a co tam u was......
ja to zawsze przed@ mam takie dziwne zachcianki hehe.