Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I zastanawiam się z łzami w oczach jak Ty się możesz czuć patrząc na dzidzie siostry... okropne uczucie ... ALE KOCHANA GŁOWA DO GÓRY!!! I OSTRO BIERZ SIĘ DO ROBOTY Z M. :-) I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE NAKRĘCAJ SIĘ ZA MOCNO, ŻEBYS SIĘ NIE ZABLOKOWAŁA PSYCHICZNIE, SKORO PISZESZ, ŻE JUŻ MASZ CHYBA JAKIEŚ ALE W SOBIE... POWODZONKA!!!

no ale juz wiem.

to a propos słów Kajeczki 20: [szybkie tempo pisania zrobilo sie tu na forumNo i super podejście! Bo tak chyba trzeba...

"kajeczka... jak się cieszę, że tu trafiłaśja też mam 20 lat jeszcze
za parę dni 21 ... a już myślałam, że ze mną jest coś nie tak, że w takim wieku chcę być mamą... znajome patrzą na mnie jak na kosmitkę
![]()

nie ważny wiek... każda z nas przechodzi to samo i pragnie tego samego i ma takie same wątpliwości, dlatego trzeba się wspierać?! ja już wiem na czym polega u mnie problem dlatego wspieram was dziewczyny!!!kurcze ....dziewczyny jak was czytam to az wam z zazdroszcze mlodosci.....u mnie juz 35 stuknelo...i kilka poronien....a ja nadal zastanawiam sie czy mi sie uda...
prawda zgadzam sięnie ważny wiek... każda z nas przechodzi to samo i pragnie tego samego i ma takie same wątpliwości, dlatego trzeba się wspierać?! ja już wiem na czym polega u mnie problem dlatego wspieram was dziewczyny!!!
:-)