reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dzeni4dokładnie tak!!! Też mnie to wkurza!!! Ostatnio jak byłam u mojej Pani Gin, zaczełam pytac a co będzie jeżeli w tym cyklu nie bedzie dzidzi??? Noi jak by wyglądała obserwacja jajników czyli tzw monitoring....?????
A ONA DO MNIE, PROSZE DAĆ SOBIE CZAS, NIE MA CO SIĘ ZAMARTWIAĆ NA ZAPAS BO PANI MŁODA JEST I MA JESZCZE CZAS :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MYSLAŁAM, ŻE MNIE TRAFI!!!

reklama
jak poronilam blizniaki...moj obecny doktor tez tak powiedzial.....prosze sie niezamartwiac i tak dalej puki nie spojrzal w moja karte i zrobil wielkie oczy na wiek....i wkoncu stwierdzil ze no wlasciwie to niemam juz za duzo czasu i jak chce to musze sie spieszyc......super lekarz dal mi mnostwo badan i jakos inaczej podchodzi do sprawy niz poprzedni lekarze.....

Ninonka dziękuje Ci bardzo jest mi bardzo miło co napisałąś :-D:-D:-D

nie ma za co kochana jestem z Tobą ;-)

dzeni4 to dobrze, że masz takiego doktora, super - to właśnie najważniejsze abyś czuła się bezpieczna w jego rękach, a nie żyła w starchu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do obiecanek o badaniach hormonalnych przy podejrzeniu PCOS

6-8 dc- estradiol, folitropina, lutotropina, prolaktyna, tyreotropina, wolna tyroksyna i morfologia z wymazem
22 dc- progesteron

do pani endokrynolog 100% zaufania, podobno jedna z najlepszych w kraju

swoja drogą... poroniłam w wieku 18 lat... już wtedy bardzo chciałam...ale nie wspominam bo nie chcę...boli...

reklama
Do góry