Madziaas
Już jesteś:)
Dobranoc Kasiu:-)Dobra zbieram się bo mnie już M przegania z laptopa. Madziu jutro z rana zajrzę co potrzeba do przepisu żebym mogła zrobić zakupy po szkole.
Dobranoc babeczki.
O już jest przepis
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobranoc Kasiu:-)Dobra zbieram się bo mnie już M przegania z laptopa. Madziu jutro z rana zajrzę co potrzeba do przepisu żebym mogła zrobić zakupy po szkole.
Dobranoc babeczki.
O już jest przepis
Grillowany sznycel z sosem tzatziki
(jakby ktoś chciał)Ja z chęciądobranoc Kasia
Madzia ty dajesz przepis na oponki ja mogę za to dać przepisik na pyszne dietetczne danieGrillowany sznycel z sosem tzatziki
(jakby ktoś chciał)

Mniaam
Wygląda smakowicieGrilowane sznycle z sosem tzatziki
Składniki: 400g sznycli z fileta z indyka, 125ml oleju z pestek winogron (może być zwykła oliwa), 1 ząbek czosnku, po pół łyżki: majeranku i tymianku, sól, pieprz.
Sos tzatziki najlepiej robić z jogurtem (mniej kcal) 1 ogórek + jogurt naturalny+ przyprawa tzatziki
Przygotowanie: Opłukane i osuszone mięso poruszyć solą oraz pieprzem. Olej mieszamy ze zmiażdżonym czosnkiem i ziołami, a tak powstałą marynatą nacieramy mięsko i wstawiamy na pół h. do lodówki. Następnie pieczemy na grilu. Mięsko podaje się z sosem tzatziki do tego moża jeszcze sobie dodać oczywiście jakieś ważywkaJa dodaję pomidory i jemy z ryżem.
Pycha jest!![]()

Tak:-) polecam.
i co...obliczyłaś sobie BMI?![]()
:-) Doszłam do swojej wagi w końcu
łojej ile Ty ważysz???49,5 ale mi tam nie chciało wpisać i obliczyło jak 49 kgno to Ty masz niedowagę kobieto!łojej ile Ty ważysz???