• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-):-):-)
Dobra ja spadam do łóżeczka na filmik - na jedynce leci Miłość w Sajgonie.

aaa, jak zobaczycie kiedyś reklame z pastą do zębów i Kukulską to przypomnijcie sobie o mnie. W miejscu gdzie mój nowy gin przyjmuje jest gabinet stomatologiczny. I miesiąc temu jak byłam na pierwszej wizycie to akurat trafiłam na kręcenie reklamówki z K. - jasna cholera. To była moja pierwsza wizyta u nowego gina, pierwszy raz u faceta - stres zaje.... a tam jeszcze istne szaleństwo z tą cholerną reklamą. Ogólnie STRES STRES STRES (a ci z ekipy to tylko mnie obcinali bo jedynie gin tego dnia przyjmował i było wiadomo co tam robie) - wrrrrrrr.....

Buziole Kochane, do juterka ... Kolorowych

No dziewczyny, troche pobalowalyscie wczoraj tutaj, ja mam niestety ostatnio zegarek przestawiony i chodze spac najpozniej o 22 (nawet jak spie w dzien).
Dzisiaj za to przywitam Was pierwsza.:-)
Milego dnia!

Rzeczywiście jest dobra bo ją stosuję,ale tylko wtedy kiedy boli mnie pęcherz. Co do mojego siusiania to mam nadzieję,że to inny powód niż przewianie. :-p Oprócz ciągłego opróżniania pęcherza nic mi z nim nie dolega.

No to możemy podać sobie rękę.
Ja mam jakieś ziołowe tabletki i jak na razie działają.
Dzisiaj muszę jeszcze kupić żurawinę. W Biedronce widziałam jest suszona jak rodzynki.

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Od wczoraj zaczelismy staranka i tak co dwa dni:tak:nie nastawiam się ale mam cichą nadzieję;-)
Mieliśmy z mężem w tym miesiącu sobie odpuścić,ale przekonałyście mnie,a grudzień też jest piękny:-)

Miłego dnia życzę!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry