kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewczynki! Przepraszam Was, że dawno się nie odzywałam ale mam remont w domku i po prostu nie mam na nic czasu, a wieczorami mój M okupuje komputer.
Gratuluję nowym mamusiom jeśli takie się pojawiły. Ja jutro mam wizytę u gina w sprawie monitoringu cyklu. Zobaczymy czy w tym cyklu pojawi się owulka i może nawet fasolka.
Poczytam jeszcze troszkę co napisałyście i zmykam spać bo zmęczona jestem.
Gratuluję nowym mamusiom jeśli takie się pojawiły. Ja jutro mam wizytę u gina w sprawie monitoringu cyklu. Zobaczymy czy w tym cyklu pojawi się owulka i może nawet fasolka.
Poczytam jeszcze troszkę co napisałyście i zmykam spać bo zmęczona jestem.

, potem był i potem nie było znów 43 dni).pojawiły mi się też kłopoty z cerą - krostki na brodzie i szyi, a zawsze miałam ładną cerę (podobno to zwiastun złej pracy jajników). ale w końcu trafiłam do sensownego lekarza i zapisał mi Luteinę na uregulowanie cykli. Mam ją brać od 16 do 25 dnia cyklu. Tym sposobem miałam już 2 poluteinowe miesiączki. szczerze mówiąc liczyłam, że uda nam się zmajstrować dzidziusia w pierwszym cyklu starań, ale teraz coraz bardziej się boję, że przez te moje nieregularne cykle nie pójdzie nam tak łatwo. nie wiem nawet, czy w ogóle mam owulację. i tu moje pytania:

) A co do słodyczy to nawet nie próbuj bo i tak już przytyłam.