• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja rano jade na wyniki,musze powtórzyć glukoze bo mi wyszła za wysoka.Ludzie jak ja to znowu wypije to niewiem :oo:
Madziaas, możesz sobie wlać do glukozy wyciśnięty sok z cytryny. Ja tak zrobiłam i jakoś poszło. Za pierwszym razem bez cytryny to myślałam, że mnie podszewką do góry wykręci. Mdłości ciążowe + ten 'pyyyyszny" napój to był horror! Ble!:szok:

MEXI! GRATULUJĘ!!!!!SUPER!!!!!
Ja dziś byłam na usg dowcipnym w celu ustalenia kiedy będzie owulacja. Jutro jest ten dzień! Będziemy z moim mężusiem ostro się starać ;-)
Oby skutecznie!
A dziś widziałam lecącego bociana.... nade mną....:-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam bociankowe fluidki !

reklama
Madziaas, możesz sobie wlać do glukozy wyciśnięty sok z cytryny. Ja tak zrobiłam i jakoś poszło. Za pierwszym razem bez cytryny to myślałam, że mnie podszewką do góry wykręci. Mdłości ciążowe + ten 'pyyyyszny" napój to był horror! Ble!:szok:

MEXI! GRATULUJĘ!!!!!SUPER!!!!!
Ja dziś byłam na usg dowcipnym w celu ustalenia kiedy będzie owulacja. Jutro jest ten dzień! Będziemy z moim mężusiem ostro się starać ;-)
Oby skutecznie!
A dziś widziałam lecącego bociana.... nade mną....:-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam bociankowe fluidki !
Madźka dzięki napewno tak zrobie,bo pierwszy raz to ledwo to wypiłam,a teraz mam mieć tą glukoze gęstszą :eek:

Madźka dzięki napewno tak zrobie,bo pierwszy raz to ledwo to wypiłam,a teraz mam mieć tą glukoze gęstszą :eek:
:sorry: ta gęsta jest nie do przeżycia bez cytrynki.
Ja wycisnęłam sok w domu i zabrałam ze sobą w słoiczku do przychodni i dolałam do napoju glukozowego.
Z cytryną dasz radę :tak: Polecam sok z całej cytryny.
Dasz radę Maadziaas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry