Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja w pierwszej ciazy bylam w 5 tyg 6 dzien(tak wykazalo na usg) i bylo widacwiec spokojnie juz mozesz umawiac sie ze swoim ginem;-)
Hej Dziewczyny
Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).
Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)
kochana czemu przestaliscie sie starac w 2008? tzn nie fikaliscie w dniach płodnych czy cały czas zabezpieczaliscie sie? ja z racji słabego nasienia staram sie fikac co 2-3 dni.. wiec dopiero jutro.. a tak strasznie bym zgwałciła M..Wiem,wiem, że to nie tak hop siup.. w 2008 tez się staraliśmy ze dwa cykle i nic. No ale teraz bliżej wakacji to człowiek bardziej wyluzowany będzie to może wtedy się uda.My z mężem ustaliliśmy fikanie codziennie w tym cyklu, jak tez nic nie wyjdzie to w nastepnym co drugi dzień. Kiedyś w końcu musi się trafic
Aaaa i nie będę pisac o objawach bo to przeciez głupie
Bo w dniu @ lub po kiedy się spóźnia to chyba można coś odczuc. A nie.. ja Wam pisałam o objawach i sama się nakręcałam jak katarynka
Teraz wciskam na luuz:-)
same wiosenne fasolki.. mówiłam ze maggi rozpocznie wysyp fasolek..Hej Dziewczyny
Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).
...ale opuszcza mnie nadzieja..nie wiem mam uczucie jakby zaraz miala przyjsc..i intuicja mi mowi, ze bedzie przyjdzie...szczegolnie, ze sluz sie dzis zmienil, nawet pewnie nie bede testowala, bo sama rano zawita:-(kochana a ilu dniowe masz cykle i ktory dzis jest dzien?tak - liczac od dnia ostatniej@
u mnie wciaz utrzymuje sie temp 37,7...ale opuszcza mnie nadzieja..nie wiem mam uczucie jakby zaraz miala przyjsc..i intuicja mi mowi, ze bedzie przyjdzie...szczegolnie, ze sluz sie dzis zmienil, nawet pewnie nie bede testowala, bo sama rano zawita:-(
Hej Dziewczyny