Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie poznalam Cie jeszcze ale pozwól że złoze jako pierwsza gratulacje.. spokojnej ciąży życze i przy okazji łapie fluidkiWitajcie kochane Staraczki!!
Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW
i życze samych II !!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witajcie kochane Staraczki!!
Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW

Mexi Wielkie Gratulacje!!!!!! teraz dbaj o siebie i o fasolkę
U mnie nici z fasolki,w poniedziałek dostałam @a tak ładnie się staraliśmy
ale jestem zła
!!
Teraz czekam jak @ mi się skończy i znowu zaczynamy staranka,będzie dobrze,musi być;-)
Witam nowe dziewczyny:-)
Miłych snów
Witajcie kochane Staraczki!!
:-) Gratulacje Kochana!!
Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku![]()
ale teraz staranka na nowo i to na nowej kanapie
;-) Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze![]()
:-)