Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
agniesiak przes tego stresa dorwalam sie do ciastek widzisz do czego mnie doprowadzasz a ja tu prubuje utrzymac linie.
Hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbać
musi być gruba i wyraźna"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agniesiak przes tego stresa dorwalam sie do ciastek widzisz do czego mnie doprowadzasz a ja tu prubuje utrzymac linie.
musi być gruba i wyraźna"
Hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbaćmusi być gruba i wyraźna"
![]()
hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbać:-d musi być gruba i wyraźna"![]()

Hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbaćmusi być gruba i wyraźna"
![]()
hihihi
haha

Mexi, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też tak miałam, że nie mogłam spać i stałam się rannym ptaszkiem, chyba adrenalinka buzowała, a od dwóch dni przysypiam wszędzie :-)
. Ja dzisiaj już się obudziłam normalnie- tzn na tyle, na ile mi budzik pozwolił- czyli do 7:00
.Mexi GRATULLLLAAAACCJJEE![]()
Gratuluję Kochana!! Matko jak ja się cieszę:-) Chociaż Tobie się udałoJa powinnam dziś testowac ale mąż mi mówi, żebyśmy jeszcze poczekali. Od stycznia mam regularne cykle co 28dni ale wczesniej to miałam róznie dlatego poczekam jeszcze może do 1-2 maja
![]()
bedziecie sie smiac ale dopiero 2 miesiac a wczesniej to tak na chybil trafil ale teraz konkretnie chcemy.![]()
Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie
kochana ty masz fasolke w brzusiu normalnie się zdziwie jak nie![]()
Hmm.. ciekawe jakie to uczucie ujrzec te dwie kreski..
.

a tak ładnie się staraliśmy
ale jestem zła
!!