STO LAT !STO LAT!NIECH ZYJE;ZYJE NAM:WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:;-);-);-);-);-);-);-)Dziękuję Ci serdecznie kochanano załatwić garnitur miał Narzeczonek, ale oczywiście nie miał czasu i jakoś tak to uciekło...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
STO LAT !STO LAT!NIECH ZYJE;ZYJE NAM:WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:;-);-);-);-);-);-);-)Dziękuję Ci serdecznie kochanano załatwić garnitur miał Narzeczonek, ale oczywiście nie miał czasu i jakoś tak to uciekło...

STO LAT !STO LAT!NIECH ZYJE;ZYJE NAM:WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:;-);-);-);-);-);-);-)![]()

mama sowka 100 to za malo 1000latek by ci sie zdalo.wszystkiego najlepszego!![]()
ale aż tyle latek????
kto ze mną tyle wytrzyma
hej!
no coz jednak jeszcze nie tym razem bo dzis dostalam@ ale nie poddaje sie moze w nastepnym miesiacu i gratulacje dla zafasolkowanych zazdroszcze:-):-)

jak myslicie czy jak zrobie test pojutrze to nie bedzie za wczesnie? ale ja juz nie moge wytrzymac brzuch mnie tak bardzo boli:-(

Witam dziewczyny z samego ranaja już walczę w pracy
ale dziś piękne słoneczko za oknem, więc jest dobrze:-)
Wczoraj się troszkę zdenerwowałam, bo widzieliśmy fajny garnitur jakieś dwa tygodnie temu, a teraz już go nigdzie nie ma i zaś musimy szukać jakiegoś innego...masakra...ale znajdziemy
Buziaki dla wszystkich forumowiczek
Dla każdej po <drineczku> (jeśli macie ochotę) i po <wielkim kawałku ciacha>![]()
![]()
Ale słodkie:-)
MAMA SÓWKA 10000 buziaków 1000uscisków 10000 latek życzę.Żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły.![]()
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)100 LAT 100 LAT:-)
mama Sówka 100 lat i szybkiej fasolki- ja poprosze tylko drineczka
wg życzenia dla Oli <drineczek>
rano wszyscy co mieli na 7 mnie wyściskali
a teraz biurowcy przyszli złożyli życzonka i wspólnie zjedliśmy ciacho:-)