reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

fajna jest ta mata u Skorupka84 ;)

ja pojadłam, ogarnęłam kuchnię. Może powinnam odkurzyć i umyć podłogi, ale dzisiaj mi się nie chce, więc odpuszczam :D Młody dzisiaj jak na razie tylko się wypina. Zobaczymy co będzie wieczorem :D

reklama
a ja wybralam sie z malym na spacer :p ale sie tak nameczylam ze masakra ;p kawalek kolo bloku odgarniete ale juz dalej to porazka :p sniegu po kostki :p troche sie dotlenilismy chociaz :tak: Seba wlasnie zasnal ale byl tak marudny ze szok :p spac mu sie chcialo ale nie mogl zasnac :p ale dalismy rade :D

Skorupka no w ten śnieg to tragedia z wózkiem, współczuję Ci! Dobrze, że młodemu udało się zasnąć to możesz chwilę odsapnąć :)
Zamówiłam dzisiaj na allegro przewijak, taki miękki, który nam na pewno zmieści się na stoliku do przewijania :) taki:
mata053.jpg

Załączniki

• mata053.jpg
    mata053.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 53
marciami oj zgrzalam sie na tym spacerze :D ale dalismy rade :D mam nadzieje ze troszke dluzej pospi :p bo jak sie obudzi to bedzie maruda :p slodki ten przewijak :D widze ze juz wyprawka prawie w calosci :p

dziewczyny co do jutra, ja pewnie bede nawet wczesniej, bo jak odwioze Sebka do przedszkola na 9 to pojade prosto do Focusa.
Bede miala na sobie szara gorę, no i ciemne wlosy mam. Rozsiądę się z tylu na kanapach. Do zobaczenia :cool:

ja powinnam być punktualnie :) ewentualnie spoznie sie kilka minutek jeśli autobusy nie będą punktualne.... bede w bezowo-czarnej kurtce, czarnym swetrze :) niebieskich jeansach ciążowych :)

marciami, jesli spoznisz sie kilka minut to szukaj dwoch-trzech fajnych lasek (oczywiscie) na kanapach w Naturalnych smakach. Mysle ze nie bedzie tam tlumow z rana ;) :tak:

do jutra wiec :))) na pewno sie rozpoznamy. Jak cos wypinajcie brzuchy hihihii - to bedzie znak rozpoznawczy :)

reklama
Do góry