reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
monika88 ale czego lekarz nie widzial, serduszka czy pęcherzyka ciązowego?
ja miałam owulację wcześniej od Ciebie i dopiero w niedzielę było widać że dziecko jest, wcześniej nic sam pęcherzyk pusty i lekarz mówił że to zupełnie normalne, bo ciąża wczesna, w 5 tyg był pusty pęcherz i w 6tym też

ja mialam usg w 4tyg od owulki i tez tylko pecherzyk byl i teraz czekam na kolejne usg,ale juz mnie nastraszyli ciaza pozamaciczna i do tego slabo wzrastajaca beta hcg u mnie jeszcze jest:baffled:ale i tak wierze i czuje sie na ciaze i wg mnie to ok 5 tydzien teraz a usg mam za niecale 2tygodnie wiec powinno byc widac juz ladnie:-)

Kochana widziałaś juz zarodek?? Pytam bo ja bylam kilka dni temu na usg, lekarz swtwierdził ok 5 tydzień, termin na 27 maja ale był tylko pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy w srodku...

Katarzynak83 - widziałam pęcherzyk ciążowy, to jest normalne, nic się nie martw, ja za dwa tygodnie mam nadzieję że zobaczę coś więcej.

PS. A termin mamy taki sam;)

Mamo_ Bartusia :) To widze, ze nie jestem sama. Tez mi zadnej krwi nie pobrali, 8 tydzien sie konczy, a tu zero badan... No coz, pozostaje wierzyc, ze wszystko jest dobrze, choc przyznam, ze czuje sie, jakbym zyla w jakims zacofanym sredniowieczu, a nie w 21 wieku.

ja tez byłam w czwarty tygodniu i był tylko pęcherzyk a w 5 tyg i 6 dniu było widoczne echo zarodka i serducho +.a teraz lekarz twierdzi że usg dopiero w 11/12 tygodniu

właśnie wrócłam od lekarza.... i jeste załamana:-(
Mam isc jutro do szpitala na dokladnejsze usg bo moj gn powiedzial ze na ten czas ciazy powinno byc cos widac a tu marie jest:no: .a nawet nie powiedzal mi jaki to tydzień:szok:
Owulacje mialam 31 sierpnia ( wiem bo robiłam testy owulacyjne ) więc według moich obliczeń powinnam być w 4 tyg. Czy wy mialyscie robione usg w 4 tyg i czy bylo cos widac i jakie milayscie wtedy objawy. JA CHYBA ZESWIRUJE
nie denerwuj sie ja bylam w piatym tygodni i lekarz nie mogl mi niczego potwierdzic kazal mi przyjsc w ostatni wtorek,bylam i jest ok choc kropka jeszcze malutka i nie bardzo kazal mi siecieszc lecz jak uslyszal serduszko to powiedzial ze wszstko o.k.jutro ide na badania i ksiazeczke "mamy" ale to juz 6 tydzien wiec sie nie denerwuj gloa do gory

ja tu zwariuje!M dzis stwierdzil,ze tyje:dry:powiedzial to bardzo delikatnie i nie w zlym sensie.ale sie przejelam....czy ktoras z Was majoweczki juz cos po sobie widzi??ja brzuch to mam brzuchol nie do wciagniecia i talia zanikla i piersi mi sie powoili nie mieszcza w staniku i wiecej mam o 3kg:baffled:a jem tak samo jak przed ciaza:baffled:
co prawda po pierwszej dzidzi bylam non stop na dietach i jak zaczelismy staranka to od razu przy normalnym jedzeniu przybralam kilogram,ale teraz to widze,ze mi wlazi i w tylek powoli.......................:shocked2:

Katarzyna! Nie przejmuj sie, niestety taka chyba nasza dola :) Oczywiscie nie jestem za tym, zeby sie objadac i jesc za dwoje, ale skoro jesz tyle co przed ciaza, to na pewno wszystko jest w porzadeczku, a kilogramki beda sie pojawiac czy tego chcemy czy nie.
Ja tam sie ciesze powolutku z mojego malutkiego brzuszka :) Juz zaczynam cos niecos widziec i pokazuje co wieczor mezowi.

reklama
:-)witam ja mialam pobrana krew 3 tygodnie temu a obecnie jestem dokladnie dzis w 8 tygodniu pobrano mi ja w szpitalu i zrobila to moja polozna... jesli w najblizszym czasie nie dostaniesz listu ze szpitala ze powinnas sie zglosic na badanie.. postaraj sie sama cos zrobic najlepiej zglos sie do szpitala... jestem juz po pierwszym USG j widzialam bijace serduszko...:-) POZDRAWIAM

Do góry