reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sheeppy nie poddawaj się, na pewno synek w końcu zacznie wołać, że chce siusiu ;-) powodzenia :*

6 stycznia mam poprawkę egzaminu na prawo jazdy, tak mi się nie chce iść, że szok :crazy: Pomyśleć, że mam tam przyjść na 11 i czekać z 2 godziny na moją kolej, to aż mnie skręca :/ Oczywiście zacznę się pewnie stresować, brzuch zacznie boleć itd.
Jak teraz nie zdam, to na razie to olewam i skończę jak już dzidzia wyjdzie :-)

a może jak egzaminator zobaczy brzuszek to będzie łagodniejszy ;-)
Mamy zamknięte forum już niby naprawione, ale kurde, nie mogę w nim dodać posta chociaż jestem moderatorem :crazy: nie rozumiem

Ci egzaminatorzy u nas to tylko na kase lecą :crazy: więc brzuszek nic nie da :-( Ostatnio jeździłam już ponad 30 minut i mnie oblał, moim zdaniem tylko dlatego, bo tak chciał...

Katarzynak83, tak mi się pomyślało, żebyś wypchnęła tą babę z okna za takie gadanie i powiedziała, że jeśli będzie chciała przeżyć to przeżyje...:-D
he, he dobre!:-D Niestety nie odwaze sie jej tego powiedziec bo ona wyplaca kase w firmie;-) ale sluchac sie tego nie da!

Anetka551, trzymam kciuki na egzaminie! Ja jakis czas temu zarzucilam robienie prawa jazdy bo zbytnio mnie to stresowała o teraz żałuję bo przydało by się :sorry2:

Ci egzaminatorzy u nas to tylko na kase lecą :crazy: więc brzuszek nic nie da :-( Ostatnio jeździłam już ponad 30 minut i mnie oblał, moim zdaniem tylko dlatego, bo tak chciał...
to fakt, zdanie zależy teraz głównie od humoru egzaminatora albo jego widzimisię... a wiadomo, że im więcej razy uleją, tym więcej kasy dla ośrodka :crazy:
ale może brzuszek wywoła w egzaminatorze pozytywne emocje :-)

oj to super dajcie proszę linka do tego zamkniętego forum....
Mnie coś dziś dół brzucha pobolewa i mam uczucie parcia.... muszę troszkę poleżeć...
u nas też biało..

reklama
Do góry