reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

katarzynak83- najlepiej idz kochana jeszcze raz do lekarki i ona ci powie czy ci sie pogorszylo i podejmiecie razem decyzje... lepiej cos sprawdzic 5 razy niz potem sie martwic, bedziesz spokojniejsza.. mi narazie zadnego antybiotyku nie dala.. powiedziala ze jesli by mi sie pogroszylo to w pon mam przyjesc,.,,

reklama
Dziękuję Ci, Tikanis, ja chyba poczekam do jutra ewentualnie do poniedziałku i jeśli będzie kiepsko to wybiore się do lekarza... Zaczynam panikować chociaż do moje 3 przeziębienie w ciąży... za pierwszym razem miałam niby anginę ale udało mi się szybciutko wykurować bez antybiotyku... lekarz tak samo jak teraz dał mi na niego receptę i powiedział abym wykupiła go gdy uznam, że gorzej sie czuję :confused: Swoją drogą to bez sensu... bo przeciez nie jestem lekarzem i ciężko mi ocenici czy już wymagam silniejszego leku czy nie :baffled:
Obyśmy wszytkie szybciutko wróciły do zdrowia! Coś czuję że ta noc będzie dla mnie koszmarem :zawstydzona/y:

Paula7 ja mialam ten sam problem. A oto sposob zeby go rozwiazac: Otoz najpierw zaznacz tresc ostatniego postu i kliknij copiuj a nastepnie w swojej odpowiedzi kliknij wklej. W ten sposob masz juz cala liste majowek w swoim poscie i wystarczy tylko teraz dopisac swoje dane

Swoja droga mysle ze kazda z nas powinna tak robic (kopiowac tylko ostatni post) bo dzieki temu nikt nie bedzie pominiety na liscie.

Czesc, w koncu weekend:tak:, a mnie zaczelo gardlo bolec, cos sie troche podlecze, to znow jestem zaziebiona juz mam dosc:wściekła/y:. Na dodatek nic nie mozna wziac, wiec tragedia.

czesc dziewczyny!!!!

ogladalyscie moze dzisiaj teleexpress???? bylam w szoku!!! 5-cio miesieczne blizniaczki przyszly na swiat w szczecinie, bardzo mamusi wspolczuje, mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy...

a tak swoja droga dzieci maja po 460gramow, tak jak nasze, i jak popatrzylam to duze juz...

czesc dziewczyny!!!!

ogladalyscie moze dzisiaj teleexpress???? bylam w szoku!!! 5-cio miesieczne blizniaczki przyszly na swiat w szczecinie, bardzo mamusi wspolczuje, mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy...

a tak swoja droga dzieci maja po 460gramow, tak jak nasze, i jak popatrzylam to duze juz...
o kurcze moze gdzies jeszcze o tym powiedzą -mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy

reklama
no właśnie oglądałam i w pierwszej chwili mi serce do gardła podskoczyło, bo pomyślałam o Liliann:szok: Ale faktycznie duże te dziewczynki były, i jakby pulchne, ale może to dlatego że telewizja pogrubia.. przecież 5ty miesiąc.. to nam już się 6ty zaczyna [niektórym już się zaczął]..

Do góry