reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Confi wariacie zostaw te szafki! ale to już!

a co do MnS, tam są same zwroty akcji- Brooke jest z Ridżem (za cholere nie wiem jak to się pisze), potem z jego ojcem, potem z Thornem, potem znów z Ridżem, potem z jego przyrodnim bratem, żeby znów być z Ridżem, zaskoczeniem będzie, jak Brooke się zwiąże ze Stephani! No z teściową/byłą żoną swojego byłego/ obecną żoną swojego byłego to ona jeszcze nie była, a Sally? Ukradnie jakies projekty czy nie? I tak od kilkunastu już lat...
No i jeszcze gra tam aktor z Renegata! No brakuje tylko Supermena i Czarodziejki z księżyca!

reklama
confi Ty mi kochana nawet nie przypominaj o rybkach...bo my też mamy akwarium z pielęgnicami i ostatnio mój mąż mi mówił że już zaniedługo będę padać:szok: bo już sporo czasu je mamy...a ja tego chyba nie przeżyję...zwłaszcza teraz:rofl2:
I zostaw te szafki wariatko!!!:-)
słonko Ty to chyba bardziej nerwowa jesteś niż płaczliwa:-):-D
tsarina może z tą paniką faktycznie poczekaj do samych odwiedzin:-D

Jak przesuwalas tylko, to OK. ALE TYLKO PRZESUWAC WOLNO!:tak:
no przeciez mówię ze przesuwałam :-p
nawet cięzkie nie były , bo to nieduże szafki

Confi wariacie zostaw te szafki! ale to już!

no juz zostawiłam :D czekam na M może zaakceptuje nowe ustawienie

jakies ptaszysko śpiewa mi do okna :D
mieszkam na 8 piętrze a przy bloku rosnie taka jebitna topola i ten świergot siedzi i świergocze :D
cudnie...czuc wiosnę

a wracając co mody na sukces ... ja się zgubiłam po 2256 odcinku :-D:-D:-D
a tak serio to czarodziejkę z księżyca na pewno tam widziano...zaproponowali nawet epizod Chuckowi Norrisowi ,ale nie wiem czy już wystapił czy odbędzie się to w jego 95 urodziny czyli mniej więcej w jednej trzeciej emisji MnS :-D

a co do bajek to żebyście wiedziały...szkoda gadać ...ja mam męża informatyka i ostatnio się śmiał że nasza maleńka wcześniej będzie się umiała posługiwać myszką i klawiaturą niż zacznie mówić:-)

ha, miałam racje!

ale jak tak pisałam o MnS i o Czarodziejce z księżyca to się zastanawiam, co te nasze bąble będą oglądać?

bo my to miałyśmy piękne bajki w TV, a teraz? Teletubisie?

mój bratanek (2 latka) ogląda ku memu przerażeniu produkcję pt "Leniuchowo" na Jetix :/
w życiu nie widziałam większej bzdury ale przynajmniej sie nie leja ;)

Nina27 mmmm pielęgnice :) chciałam mieć pielęgnice, ale niestety te ryby co mamy nie chcą zdechnąć jak na złość :laugh2:
my mamy mieszankę skalarów, mieczyków, kosiarek , bocji, i jednego Stefcia bojownika :D
ale ja już Ci współczuję ...jak te wasze rybki mają padac niedługo to uzbrój się w meliskę i zapas chusteczek :-D

reklama
tsarina właśnie mi się coś przypomniało a propo pierwszego słowa...nie mam się czym chwalić ale strasznie przeklinałam :sorry: teraz już się ładnie oduczam..i mój mąż się wściekał że mała jak się urodzi to pierwsze co powie to kurw...:sorry:

Do góry