reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)

U nas też sanki na topie - codziennie:-)siedzi opatulona i tylko woła: "biegaj, biegaj":-D wymiękam po jednej rundzie:rofl2:

W Nowym Targu zjeżdżaliśmy na takich duużych górach, ale było -10 w dzień więc nie dało się za długo.
Sylwester z trójką maluchów - pełna chata, tańce, nocne pobudki, ranne wstawanie - sama rozkosz:rofl2:

fredzikzdrówka Wam!!! wybrałaś jakąś kwaterę na wakacje? przestudiowaliśmy z m te linki od Ciebie, w Łebie dobre ceny, tylko te kolonie letnie:baffled:
szukałam domków...360 zł za dobę:szok:czli pobyt 10 dniowy prawie 4000 ! bez wyżywienia! oszaleli:szok:
i jeszcze może lać cały czas:dry:

milokunarzekaj nam do woli:tak: i rozdwajaj się zdrowo i prędko:tak:

aguteknie umknęło mi Twoje zdanie, że planujesz złe samopoczucie w wakacje;-)
oby było tak jak pragniecie!

Zostanę w temacie. Jak włączałam dziś kompa to chiałam się z Wami podzielić przemyśleniami....że nasze dzieci już tak ładnie śpią, dają się wyspać do 9, że są grzeczne, że możemy poleżeć przed TV okryte kocykiem, że już tak nie absorbują i w związku z tym....czas by....:rofl2::rofl2::rofl2:
ale jak przeczytałam zaległe posty, to chyba nie wszyscy me zdanie podzielą:blink:

Widzę, że apetyt Marcowiątkom nie dopisuje:-( ja znów bioaron C podaję, już trzeci raz od kwietnia 2008, nie wiem czy to dobrze tak co chwilę stymulować ten apetyt:dry:nienaturalne mi się to wydaje...

a moj najmlodszy pobil wczoraj rekor niespania od 8 rano do 1 w nocy:szok:kawy niepil:-) dzisiaj wstal o 11 i na mus go uspie o 8-9, bo jutro szkola i wszyscy musza rano wstac. cos ostatnio mu sie poprzestawialo.:dry::confused:

madzik, kolonei letnie myśle, że nie beda nam przeszkadzały bo są ulokowane na końcu ośrodka a w zeszłym roku bylismy w sumie na tym samym terenie co kolonie i było ok. Za to można poobserwować (patrząc na kolonie) co nas czeka za parę lat :-p:confused::crazy:
PS jak broją to sa bardzo cichutko ...:baffled:
gdzieś ty kobieto tych domków po tyle szukała, tanie nie są ale bez przesady
ŁEBA - GRÓD KSIĘCIA - DOMKI NAD MORZEM. WCZASY NAD MORZEM.
tu masz po 260 za dobę i pan zaproponował mi 10% rabatu jak napisałam maila do niego.
my wstępnie zrobiliśmy rezerwację w OW STAR w Łebie.

Wysankujcie się za nas bo my koczujemy w domku :-( choć Szymek by pofikał na sankach, może siostra da sie namówić, zeby go wziąć na chwilę na saneczki?:happy:

miloku, jak tam dwupaku nasz?

aiwyls - żyjesz?

Witam :-)
Moje małe spi, ale może tata wybierze się z nią na saneczki, u nas wciaz sypie.

Fredzik żyję żyję, ale jakoś tak mi gorąco i niedobrze...blee.
a ty jak się czujesz ? Lepiej ?

Piszecie o tych wczasach, dla nas nawet 260 zł za dobę do suma kolosalna.
Moglibyśmy sobiue pozwolić na kwaterę u kogoś, ale jeszcze nie w tym roku.
Mam taką cicha nadzieję, że w przyszłym to już na pewno.

Tak moja układa puzle :-D

Załączniki

• S1020345.jpg
    S1020345.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 31
Witam:-)My tez po sankach,po obiadku,a teraz spimy.Tzn.Jula spi ,a my z m tv ogladamy.Jak Mala wstanie idziemy do tesciow na kawke,a wieczorem ja basen ,a m pilka nozna,tak jak co niedziela.Pozdrawiam:-)

Witam mamuśki:))
my na sanki jeszcze nie ale oby za kilka dni na razie kisimy się wdomku ze względu na choroby ZUza coraz lepiej i jutro na bank idzie do przedszkola a kurde nie wiem co z Maksem dzis 2 razy zrobił pod rząd kupkę i wczoraj miał goraczke na razie jest oki apetyt ma je wsio oby to nic grożnego bo po 2 tyg wolnego chciałam iśc do pracy ale zobaczymy czy sie uda

co do wakacji my trafiliśmy w tym roku przynajmniej 10 dni za darmo moi rodzice nam stawiają doemk u nich bo w domu za ciasno a bedziemy mieli swobode i nikt nikomu nie bedzie zawadzał a tam doba za doemk jest około 100 zł nad jeziorem do morza około 15km

byliśmy na sankach, byliśmy w kinie, odwiedziliśmy teściową i dostaliśmy obiad, potem odwiedziliśmy teścia w szpitalu i dzień zleciał :sorry2:

niestety śnieg zaczął topnieć :baffled:

Fredzik ośrodek, w którym zrobiliście rezerwację był naszym pierwszym typem, w lutym był już tylko jeden domek wolny, a potem się rozmyśliliśmy i kto wie czy to nie był błąd :-p a ten drugi ośrodek co dałaś linka to przy naszej kwaterze zaraz :tak:

dla nas w tym roku każda kasa to wydatek, bo zbieramy, zbieramy i ciągle na remont nie możemy uzbierać, a co dopiero na wakacje...wrrr... :dry:

madzikm no i jak może tak by...?:sorry2::-p
ja ostatnio coraz bardziej myślę itp. dzisiaj spacerowałam z córcią pod oknami porodówki i wspominałam :happy:

reklama
ja ostatnio coraz bardziej myślę itp. dzisiaj spacerowałam z córcią pod oknami porodówki i wspominałam :happy:
ja mam tak od tygodnia:zawstydzona/y: jestem na rozdrożu:baffled: chodzę i myślę:baffled: muszę z m poważnie porozmawiać:tak:
u nas jak na razie cały czas sypie:tak: Agutku na północy zapowiadają jakieś dzikie mrozy:szok: więc może coś zostanie;-)

Do góry