reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A ja nakarmiłam swojego bączka przed 16:00, odciągnęłam trochę mleczka i wybyłam do fryzjera:-) Okazało się, że syneczek nieobecności mamusi nawet nie zauważył, pochłonął mleczko z butli (jego debiut) i smacznie zasnął:-) Mama zadowolona bo ma nowe włoski;-) :-D :tak: a dzidzi też niczego nie brakowało:tak:
Pomyśleć, że bez córki ruszyłam się gdziekolwiek dopiero jak skończyła kilka miesięcy:eek:

ja tez odwiedzilam fryzjera
tydzien temu:tak:
ale tylko szybkie ciecie robilam i ekspresowe zakupy (fryzjer w supermarkecie)i do domu
ale przyzwyczajam sie do zostawiania go z kims na jakis czas
jurto idziemy z mezem do kina chyba albo do pubu na chwilke :tak:

musze sie rozluznic i od skoczyc od wszytskiego :tak:
i chociaz chwilka jak on bedzie spal dobrze mi zrobi
benefity braku pokarmu w cyckach:-)

ja tez odwiedzilam fryzjera
tydzien temu:tak:
ale tylko szybkie ciecie robilam i ekspresowe zakupy (fryzjer w supermarkecie)i do domu
ale przyzwyczajam sie do zostawiania go z kims na jakis czas
jurto idziemy z mezem do kina chyba albo do pubu na chwilke :tak:

musze sie rozluznic i od skoczyc od wszytskiego :tak:
i chociaz chwilka jak on bedzie spal dobrze mi zrobi
benefity braku pokarmu w cyckach:-)

No widzisz Miloku i mamy plusik tego, że masz niewiele pokarmu:tak: Możesz wyjść nie znikając co jakiś czas w toalecie by odciągnąć pokarm:tak: ;-)
Mi po tym wczorajszym odciąganiu piersi znowu twarde sie zrobiły ale na razie panuje nad nimi:-p
Do kina też bym poszła:-) dobry pomysł:-)

Debiutantko tez mysle o karuzelce
ale tesciowa sie zaoferowala ze kupi wiec nie bede narzucac jak cche

myslisz ze uspokoji to nerwusa
jak tak to bylo by swietnie bo Tristan to mega nerwus:szok: :szok:

mama nerwus , tata nerwus a synus mega nerwus

Magdakap oglądałam też tańsze ale to pewnie nam dziadkowie zasponsorują a za tą przemawia to, że jest regulacja głośności i możliwość wyłaczenia dzwięków. Poza tym dodają 4 zawieszki a one same kosztują ok. 20 zł (chyba).

Brałam też pod uwagę:

KARUZELA FISHER PRICE RAINFOREST!! KOLEKCJA 2007 ! (171722310) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER-PRICE KARUZELA +PROJEKTOR +PILOT wys.10zł (174439103) - Aukcje internetowe Allegro

_________Tiny Love KARUZELA FARMA 3xGRATIS______ (173130418) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Debiutantko tez mysle o
myslisz ze uspokoji to nerwusa
jak tak to bylo by swietnie bo Tristan to mega nerwus:szok: :szok:

mama nerwus , tata nerwus a synus mega nerwus

Miloku mam nadzieję, że uspokoi bo tam jakies kawałki muzyki poważnej są a ona podobno dobrze wpływa na dzieci....

A nasz nerwus ale nie wiem po kim, bo ja jestem raczej spokojna a mąż bywa cholerykiem ale w porywach...;)

Do góry