malaga
Fanka BB :)
O takDebiutantko glowa go gory dasz rade, wszystkie damy.
musimy![]()
![]()
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O takDebiutantko glowa go gory dasz rade, wszystkie damy.
musimy![]()
![]()
![]()
![]()
ja tez odwiedzilam fryzjera
tydzien temu![]()
ale tylko szybkie ciecie robilam i ekspresowe zakupy (fryzjer w supermarkecie)i do domu
ale przyzwyczajam sie do zostawiania go z kims na jakis czas
jurto idziemy z mezem do kina chyba albo do pubu na chwilke![]()
musze sie rozluznic i od skoczyc od wszytskiego![]()
i chociaz chwilka jak on bedzie spal dobrze mi zrobi
benefity braku pokarmu w cyckach:-)
Dziewczyny ja mam pytanie dotyczące zabawek dla maluchów. Kupowałyście karuzele do łóżeczek?? Bo ja szukam czegoś co uspokoi mojego nerwuska i nie wiem jaką wybrać. Myślę o takiej:
TINY LOVE - KARUZELA ŚWIAT NATURY ____ 5 X GRATIS (175894985) - Aukcje internetowe Allegro
Macie jakieś zdanie na jej temat??
Dziewczyny ja mam pytanie dotyczące zabawek dla maluchów. Kupowałyście karuzele do łóżeczek?? Bo ja szukam czegoś co uspokoi mojego nerwuska i nie wiem jaką wybrać. Myślę o takiej:
TINY LOVE - KARUZELA ŚWIAT NATURY ____ 5 X GRATIS (175894985) - Aukcje internetowe Allegro
Macie jakieś zdanie na jej temat??
Debiutantko tez mysle o
myslisz ze uspokoji to nerwusa
jak tak to bylo by swietnie bo Tristan to mega nerwus![]()
![]()
mama nerwus , tata nerwus a synus mega nerwus