reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Bo ja jednocześnie studiowałam i pracowałam :-).

ja tyż :-p

wróciłam z pracy...miałam dzisiaj zapieprz i nie dość, że przyszłam wcześniej to jeszcze później wyszłam :baffled: Teraz dziecko się bawi, a je relax przy kompiku...czekamy na męzotatę, czyli do 19.15 :sorry2: powinnam się ubrać i iść z małą na spacer, ale.....
no właśnie ale...nie chce mi się kurna chatka :baffled: może ją na balkon wystawię :confused:

tak, idę ją ubrać i sio na balkon :-D
nara...idę na taras i wracam zaraz :cool2:

Kurczę... nie wierzę, że istnieją takie dzieci ;-);-);-).

potwierdzam, że istnieją:-)chwila relaksu nie jest wtedy długa ale 30 minut spokojnie;-)

a te lata pracy...imponujące! ja pracuję drugi rok dopiero, też zaczęłam na studiach, ale ja mam dopiero 25 lat:-p

agutek - a nie było już ciemno jak wystawiałaś Tolę?

ewelina/agutek - wniosek taki, że u Was zawsze porządek i sprzątać nie trzeba, czy tak?;-)

potwierdzam, że istnieją:-)chwila relaksu nie jest wtedy długa ale 30 minut spokojnie;-)

a te lata pracy...imponujące! ja pracuję drugi rok dopiero, też zaczęłam na studiach, ale ja mam dopiero 25 lat:-p

agutek - a nie było już ciemno jak wystawiałaś Tolę?

ewelina/agutek - wniosek taki, że u Was zawsze porządek i sprzątać nie trzeba, czy tak?;-)

1. hihi istnieją istnieją :-D
2. ja jestem roczek starsza :-p
3. było ciemno :tak:
4. tia...porządek, że aż lśni...tylko nie wiem co :sorry2::-p

1. hihi istnieją istnieją :-D
2. ja jestem roczek starsza :-p
3. było ciemno :tak:
4. tia...porządek, że aż lśni...tylko nie wiem co :sorry2::-p

szalena matka, po nocy dziecko wietrzy:-D

na którym roku zaczęłaś pracę? ja pod koniec 5, przepracowałam 3 mc zaszłam w ciążę, na L4 poszłam dopiero w 8 mc, pół roku przerwy i teraz nowa praca. Brzydko mówiąc wydymałam tamtego pracodawcę:-D

reklama
Do góry