reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku - raczej nie da sie choc pewna nie jestem :no: a z tym nocnym ladowanianiem malenkiej u mnie to ona juz sie nie domaga bo sama jak zacznie plakac ja biore i daje butle i idziemy spac :zawstydzona/y:choc mysle ,ze zrobila by awanture jakbym jej nie wziela bo kiedys (czyt.jakies 2msc temu) probowalam i plakala mi w nocy chyba z godzine :-:)baffled:az ja w koncu wzielam :sorry2:

a ten aerobik to tanio u Was :szok::tak: ja za karnet na 3razy w tygodniu zaplacilam 85zl:tak: a wczesniej za 2razy chyba 50 lub 55:tak::dry:

reklama
Agutek, co u nas? Głupio mi że nie mam czasu dla was i na nic :zawstydzona/y:
praca, praca, praca ....
mam nadzieję, że niedługo się to uspokoi bo męczy mnie ta ciągłą harówka :-(
Czytam chociaż na bieżąco co u Was, czasem coś skrobnę jak Sz. śpi.

witam
moja jak się przebudzi w nocy to też czasami nie daje się odłożyć do swojego łóżeczka tylko śpi z nami. Na szczęście nie zdarza się to często. Ostatnio chodzę do niej podać smoka bo sama nie może znaleźć :baffled::no:
Też mogła by sobie świecić lampkę ale raczej to nie realne :tak::tak::-D Zresztą po co jak mama szybko przychodzi i podaje :-D

cześć :-)

moja przywędrowała do nas dziś znowu.
mąż mówi, że popłakiwała jakiś czas (a ja nie słyszałam) i myślał, że słyszę...więc w końcu wzięła poduszkę i przywędrowała z nią do nas i walnęła się na łóżko :-D

a ja mam całe ciało obolałe..jest jak jeden wielki siniak :rofl:
tak to jest jak się na co dzień człowiek mało rusza :-D

Fredzik mam nadzieję, że ci się wyklaruje wszystko niebawem i będziesz mieć więcej czasu :-)

elahar jak tam Madzia?

elahar jak tam Madzia?

Ogólnie czuje się dobrze, tylko więcej śpi w dzień, mniej je i jest jeszcze cała w czerwonych plamkach :baffled:
Zobaczymy czy znikną po 3 dniach tak jak piszą.
Wyjdę z nią na chwilę na dwór gdzieś do parku bo w domu ostatnio włancza tv i ogląda bajki :baffled::-(

Witam:tak:
moja na szczęście nie urządza wędrowek nocnych:-) ale wczoraj wieczorem nie chciała zjeść kolacji efekt był taki że o 3 obudziła się głodna i mówiła am,am:baffled: musiałam dać mleko:baffled:

reklama
Moja dzisiaj rano obudziła się z tekstem "A-A!" i nie chciała wziąć mleka dopóki nie przewinęłam jej :-D

Nie mogła zawołać zanim się zesrała? :angry: :-D
Ile byłoby łatwiej :-D

Ech te dzieci...są boskie! :-p

Do góry