reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam,u nas pada deszcz! A ja po 3 dniach laby do roboty jade. Gołąbki nawet dobre były a pierwszy raz takie robiłam: z pęczakiem i grzybami.
Wczoraj moje dziecię spalo od 20.30 do 6 w łóżeczku aż sie wystraszyłam rano ze go z nami nie ma!
W rossmanie sa fajne drewniane magnesy na lodowke,pojazdy ok 9 szt za 14zl młody układał chyba z godzine! A ja wydałam 200zl z bonów na kosmetyki dla nas!:)

Nie pytajcie co kupilam bo w sumie to same pierdoły,balsamam,krem, maszynkę i żel do golenia dla m, Ignasiowi płyn do kąpieli i szampon i nie pamiętam co jeszcze:) hehe
Aha ozdoby na okno świąteczne:)
A propo choinki to m sie umówił z kolega ze ida w sobote na rynek bo rmf ma rozdawać choinki:) ciekawe czy im sie uda dostać?
Miłego dnia życzę i ide pracować

hej dziewczyny
ale mam dzisiaj lenia :szok:
najchetniej siedzial bym przed tv i cos fajnego obejrzala a tu z mlodym na spacerek trzeba isc i sie z nim pobawic chociaz troche
a ja tak aleniwa dzisiaj:szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej ,hej:-)Ja dzisiaj rano wstalam z bolem glowy,wzielam tabletke i wracam do siebie:tak:A wszystko przez tego psa sasiadow ,jak oni rano wyjda do pracy to on zaczyna szczekac ,przestaje jak ktos przyjdzie do domu:angry:Idziemy na spacerek bo juz nie pada:tak:

reklama
Dzień dobry:-)

sandi2 lata to jeszcze za krótko;-)nam problemy wyskoczyły po około 2,5, choć życzę Ci by Tobie pięknie się trzymała:tak:
dziś przyjeżdża tapicer to zobaczymy co powie.
Vaneska zasnęła o kosmicznej porze:szok:

agutekroboty przybyło?

milokuja dziś nie byłam na spacerze choć ładna pogoda:zawstydzona/y:sprzątałyśmy;-)
i odganiam lenia Twego - akysz akysz

soppana - dzięki za cynk o magnesach:tak:200 zł na kosmetyki? toście poszaleli:blink:

agnesnie wyobrażam sobie jak ludzie mogą tak psa zostawiać:szok:przecież zwariować idzie:crazy: są od tego jakieś
służby??

My dojrzeliśmy do decyzji by komodę kupić do jadalni, chwalę
się;-)

1_858297f7e2de.jpg

Do góry