reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
my dzisiaj pospałyśmy do 9:szok: ale wszystko dlatego że wczoraj późno wróciliśmy ok 22 i młoda zasnęła w aucie jak ją przyniosłam do domu to spała ale przy zmianie pampka rozbudziła się i grasowała do 23:baffled:

idę działać z ciasteczkami:tak:

soppana a ja mam zielone takie bardziej pistacjowe:baffled: dwa razy do roku szoruje je:tak: bo nie chce ich zapuścić:no:

Ewelina Twój synuś to ma z tym spaniem:baffled: nie da się mamie wyspać:baffled:

Roksi, to było cos, jak u was, pampek sie przesunął i mały się zsikał, więc musiałam go przebrac i też się rozbudził, ale to było ok 24-tej i chcielismy go połozyc dalej do łóżeczka:crazy:, a on w ryk, ale taki, jakiego jeszcze nie słyszałam:szok:, spazmy, łkania, no i wylądował w naszym łózku, nawet nie pamietam, kiedy posnęlismy:baffled:, jescze jestem trochę krzywa, od zwisania na kanapie:-D, M leżał na ścianie, a cała kanapa dla naszego knypka:-D, lezał jak rozjechana żaba:tak:

hej
u nas też dużo prania - dzisiaj wstawiłam właśnie 3 pralkę - i mnóstwo śmieci :dry:
jakbym jeszcze to wszystko prasowała to bym sobie w łeb strzeliła, na szczęście nie prasuję :-D
młoda poszła dopiero spać :baffled:

ja dzisiaj upiekłam ciasteczka i byłam po ostatnie prezenty:tak:
pranko włączę wieczorkiem:tak:
a w ogóle to w poniedziałek i we wtorek pracuje:-:)baffled:

hej :-) a ja mam juz wolne do ,świąt :tak::-p:-)

za porzadki chce sie zabrac ,choc cos mi nei idzie :zawstydzona/y:moze jutro sie zabiore :rofl2:

Agutku - ja tez nie prasuje ;-)

hi:-)
my też nie prasujemy, chyba ze coś ewidentnie się założyć bez tego nie da ale mało mamy takich rzeczy:happy: W końcu trzeba praktycznie żyć nie?

Idę zaraz kończyć piec piernika bo bidak skruszeć musi :confused:, ciekawe czy mu sie uda .... ale chyba musi bo na Wigilię ma być :tak:

A ewa gdzie nam zniknęła?

Ewela, ja już nic nie mówię na temat nocy :crazy:, łączę się z tobą w bólu :-(

A ewa gdzie nam zniknęła?

Dzięki za pamięć Fredzik:happy2: Trochę Was podczytuję, ale nawet na to nie mam czasu. Dziś cały dzień sprzątałam, wczoraj pół nocy stałam przy żelazku, w końcu wyszłam na prostą.
Do pracy idę w poniedziałek, wtorek i środę. Tak więc musze posprzątać, bo w środę musze mieć czas na pieczenie ciast. Jutro upiekę piernik;-)

Jeszcze moje imieniny w pracy:szok: Nie wiem jak to przeżyję;-)

hej dziewczyny
dzien zaczal mi sie calkiem milo , miosto , zakupy:-), ostatnie prezenty , potem jeszcze spacerek do siorki i u niej sie skonczylo
bo jak runelam na ziemie :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zemdlalam , dobrze ze w nic nie rypnelam
ale tristan biedny tak sie przestraszyl , ze caly dzien mnie za noge trzymal
juz drugi raz widzial mame w taki stanei

zasypial to co chwile mnie wolal , sprawdzal czy jestem i czy wszystko oki

nio i caly czas fatalnie si eczuje wiec ide zaraz spac. chyba troszke sie przeforsowalam i mam za swoje :-(

ja tez nie prasuje ( jeszcze :-D) raz chcialam to mis ie taka gora uzbierala ,ze poupychalam to spowrotem do szafki i zrezygnowalam:-D:-D:-D

uciekam lulki

reklama
Do góry