reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale zimno na dworze, brrr....

w Sylwestra też pracujecie czy macie wolne?
no i w ogóle co robicie w Sylwestra?
my odstawiamy młodą do dziadków i jedziemy na wiochę do znajomych na domówkę :-)

reklama
Witam:-)

Agutek ja mam wolne;-) też mamy propozycję domówki ale jakoś mi się za bardzo nie chce:baffled: chyba posiedzimy w domu:tak:

dobra zmykam do pracy z nastawieniem że szybko zleci dzień:dry:

hej!

agutekdzięki za odpowiedź:tak:
my byliśmy już w Łebie i nam się bardzo podobało, a 150 zł za pokój to tanio nie jest ale nie łudzę się, że znajdę tańsze:confused:

My właśnie jutro wyjeżdżamy na kilka dni w góry. Będzie troje małych dzieci, Zosia najstarsza także zapowiada się wesoło:sorry2::confused:;-)
Pewnie w Sylwka poszalejemy że ho ho:-D;-)
Mam dziś mnóstwo roboty bo trzeba zrobić zakupy, spakować się, ogarnąć chatę a rano mnie dopadło przeziębienie więc entuzjazm opadł:baffled:

witajcie kochane:-D

ale miałam zaległości:szok:, wszystko przeczytane:tak::tak::tak:,
skład osobowy widzę mniej wiecej się zgadza:-D:tak::-D

Miloku trzymasz się:confused:

Madzik, normalnie ci zazdroszczę tego wyjazdu, baw sie dobrze:tak:

Kik, witam cię serdecznie:blink:

Elahar, jak wam się mieszka:confused:

Roksi, pewnie będziesz miała duzo roboty po świetach, dziury po słodkościach:-D

Agutek, co do jeansów, to tez polecam Kappah cena ok150zł:tak:

Blu, pokrzepiajace buziaczki przesyłam;-)

Sandi, ty świąteczny pracusiu:-D

Ewa buziaczki dla Wiktorii, zdrówka;-)

a my spędzilismy miło świąteczny czas, dopiero co wrócilismy do domu, mały oczywiście cały czas zasmarkany, ale na szczęscie to tylko nadal katar, obeszło sie bez antybiotyku:tak:, mimo świat my pilnowaliśmy rozkładu dnia malucha i nie było większych starć :-D:-D:-D,
jedyny minus tych świat to taki, że mały dostał milion prezentów i nie wiadomo, co z nimi teraz robic, część juz schowałam;-)

na razie pa, bo mały wstał i jest rozeźlony:-D

madzik, miłego odpoczynku i szampańskiej zabawy !:tak:
my w tym roku na domówce u nas:-D

Agutek, no niby lubimy spokój ale w tym roku jakoś chce nam sie czegoś głośniejszego typu Łeba na uboczu :happy2:
a gdzie nad jezioro chciałbyś jechać?
Hmm, no może da się gdzieś znaleźć jezioro w centrum miasta? :-p
Coś mi się wydaje, że "złe" samopoczucie będzie panowało na marcówkach latem .... :-)

madzik, jeśli szukacie pokoju w pensjonacie to spokojnie znajdziecie taniej niż 150 zł, zobacz ten ośrodek co wrzuciłam linka. Tam wychodzi 204 zł w wyżywieniem za studio (czyli dwa pokoje) a 160 chyba z pokój 2/3 osobowy z wyżywieniem.

Hej dziewczyny:-)Ja jak zwykle w domku,taki moj los,maz pracuje na taksowce wiec pracuje cala noc.Juz sie przyzwyczailam i nie jest mi smutno,a samej to tak mi dziwnie gdzies chodzic na imprezy:tak:Jesli chodzi o wakacje to my raczej na dluzej nie damy rady nigdzie jechac bo budowa,i musimy kase odkladac i pilnowac robotnikow.Dzis ide na solarium ,a pozniej na cwiczenia.Odezwe sie wieczorem.

Hej :-)

My Sylwka spędzamy kolejny rok w domu, troche mi sie to już znudziło, i chętnie załapałabym się na jakąs domową imprezkę, mogłoby byc nawet u mnie, ale każdy ma już swoje plany typu impra u rodziny albo wyjście na bal.
Jeśli będzie mi się chciAŁO to w tym roku wyskoczę na rynek do ludzi.

Dzięki dziewczyny za życzenia imieninowe i "zdrowotne";-):-D

Ewa, a coś poważnego, że w szpitalu byliście?

Nic poważnego na szczęście, ale wszyscy lekarze wyjechali na swięta i został nam tylko szpital. Zresztą przekonałam się, że tam pracują najbardziej kompetentne osoby.

Ewa czy w szpitalu przyjmowali dzieci na dyżur,bo aż tyle -60.
Spóźnione życzenia imieninowe - wszystkiego najlepszego.

Dziękuję.

60 dzieciaczków było w kolejce o godzinie 10ej rano, jak byliśmy o 16ej to przed nami było ok. 15 osób:szok: W szpitalu pediatra ma zawsze dyżur w weekend i codziennie po 18ej.

Ewa - wspolczuje :-(niech te cholerne chorobska ida w pizdu (przepraszam za wyrarzenie) i wszystkiego naj naj imieninkowo :tak:

:-D:-D:-D

reklama
hello...ja dzis całe popołudnie poza domem, robiłam się na bóstwo ;-) i na masażu byłam..wskoczyłam po drodze do coccodrillo i kupiłam kurtkę młodej na następną zimę po przecenie, jak nie będzie za rok dobra to najwyżej opchnę na allegro, ale co roku chciałam kupić nie kupowałam i potem żałowałam, wiec teraz kupiłam :-D

Fredzik nasza firma na swój zakładowy ośrodek nad jeziorkiem, kilkadziesiat km od nas, tyle, że to straszne zadupie, ale ostatecznie zawsze to coś ;-) tyle, że w pobliżu nic nie ma, a ja sie tak nudzę :-D najgorsze, że zapisy już w maju, a potem nie dostanie się już miejsca, więc trzeba będzie na zapas się zapisywać bądź olać i nie jechać w ogóle, no zobaczymy ;-) a czy ty coś więcej wiesz o marcówkach i ich samopoczuciu? ;-) :-D

ewo u nas też w weekendy i w nocy jeździ się z dziećmi do szpitala i też jestem zadowolona z opieki tam, chociażby w ten sposób trafiliśmy na pulomonologa i choroby poszły wek i katar :tak:

Do góry