reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my po porodzie ustaliśmy już co i jak ;-)
tylko jakieś zdarzenia losowe mogą zmienić plany, ale mam nadzieję, ze nic takiego nie będzie :happy:

a mrozy faktycznie mają dotrzeć tylko śniegu coś za mało napadało i póki co nie chce dalej padać :-D ale najważniejsze, że wreszcie po roku sanki użyte :-D

reklama
u mnie m zawsze powtarza że jest zwarty i gotowy;-) tylko jak jestem jakaś niezdecydowana:sorry2:
coś czuje że będzie parę dni mrozu i w lutym będzie już po zimie:baffled:

roksi spoko, nic na siłę...poczujesz kiedy będzie właściwy moment ;-)
chociaż mówi się, że pierwsze dziecko to z miłości, a drugie z rozsądku :-D

prawie zapomniałam!

dzisiaj śniło mi się, że poszłam do pracy do firmy blue! :-D
tyle, że ta jej firma składała się zaledwie z pięciu osób już razem z blue i miała siedzibę w jakimś wielkim pomieszczeniu, w którym masa firm wynajmowała powierzchnie i sobie po prostu stały biurka :-D i tak zobaczyłam, że mam gdzieś siedzieć przy biurku co na samym wierzchu stało i każdy widziałby co robię na kompie i zaczęłam się bać co to za firma i gdzie ja do roboty przyszłam? dodam, że dzień wcześniej też mi się śniło, ze zmieniłam pracę i nagle dotarło do mnie, że po co ja to zrobiłam, że umowa tylko na 9 miesięcy, ludzie beznadziejni, nikt się nie odzywa, zadania wcale nie fajne i że same straty i nie mogłam pojąć czemu ja się zdecydowałam tam przejść? jak się obudziłam to sobie uświadomiłam, że to sen i pracuję dalej gdzie pracuję i mi ulżyło :-D

Agutku - ale masz sny :-D a przerazenie z biurka na samym "wierzchu" to pewnie z powodu bb ;-):-D:-D

a ja wlasnie sie do roboty szykuje wrrrr:dry:do jutra:happy:

witam wieczorową porą
m usypia naszego biegacza, jemu ostatnio jakoś lepiej idzie :confused:
Ailwys, chyba ciut lepiej ale nie za bardzo, grunt, ze mały się trzyma, jutro nawet idzie nadprogramowo na zajęcia bo w domu dostaje już kota z nudów a nie ma kto z nim na spacer wyjść :no:
szczerze powiem, że liczyłam na teściów bo w domu siedzą ale się przeliczyłam ... ech

A z dziećmi to prawda, pierwsze z miłości i niewiedzy co człowieka czeka (ciąża, poród itd...:-D) a drugie rzeczywiście z rozsądku. No no widzę, że grono brzuchatych marcówek latem może się powiększyć:tak:
roksi, czy wtedy m będzie kupował dwa razy tyle zabawek? :rofl2:
u nas wczoraj sypało nieźle, dzisiaj miało znowu ale się przytopiło to wczorajsze a swoją drogą ciekawe czy przyjdą te mrozy?

mam ochotę na tort :szok:, chyba zdrowieję jednak

Agutek i jak wyglądał ten nasz ośrodek (STAR), trochę mam pietra ale w sumie zawsze dobrze trafiamy, no może z jednym wyjątkiem - Kreta ale to dawno było...
tylko my do pawilonu A do studia a nie do domku

a a nadal szukam ofert i już mam dość:baffled:

w Karwi z wyżywieniem znalazłam 95 zł w sezonie, okolice Władysławowa też są tańsze....

przeraża mnie opłata 3*doba - rezerwacja:confused: a kto to wie co będzie do sierpnia...

a Wy fredzikna ile jedziecie?

zapomniałam Wam napisać, że my z m jesteśm zasmarkani od tygodnia, kichamy, kaszlemy a Zosia nic:szok: odpukac odpukać:-)

Fredzik no właśnie nie widziałam na żywo tego ośrodka więc nie wiem jak wygląda...
madzikm zdrówka!

a ja idę sobie walnąć coca-colę :-p

dzisiaj w kinie kupiliśmy zestaw dla dwojga - miała być 2x średnia pepsi i duży popcorn
jak się okazało średnia pepsi to 0,75l! i do tego mega wielka paka popcornu :szok:

reklama
Do góry