reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
uff,

dostałam od mamy kurę:-D, ale musiałam ją sobie podzielić, a tego nie lubię:baffled:

no ale za to teraz gotuje sie pyszny rosołek:tak:
my kiedys dostalismy i ja zamrozilismy...tak dlugo lezala sobie i lezala....az w koncu oddalismy ja tesciom bo na sama mysl dzielenia jej itp. odechcialo nam sie jej...jakos nie nadaje sie do takich zabaw kuchennych :-D

Witam
Mam eurespal:tak: co prawda dopiero teraz ale nie musiałam iść do przychodni:tak: muszę dawkę zwiększyć bo dawałam młodej rano i wieczorem a teraz częściej kaszle:baffled: jest napisane że od 3-4 dawki na dobę:tak::tak:
kurcze ale mi się nie chce iść do pracy:baffled: jeszcze ta pogoda do d....:angry:

ja te się witam,.....zwolnionko mam do końca tygodnia a wieczorem jeszcze z Wiktorią do lekarza bo ta juz też smarcze i kaszle:wściekła/y::wściekła/y:

Co do TV to ja tańca nie ogladam, ale Ranczo to obowiązek. z m ogladamy zawsze:tak::tak:

Ewelina ty to jesteś :szok:ja z tych brzydliwych więc nic ani kury ani króliki niepoporcjowane i niezamrozone mnie nie bawią:-):-)

Roksi najwaniejsze że masz już lekarstewko i nie musiałaś lazić sama

dzień dobry :tak:
Ja się witam po kilku dniach nieobecności.
Urodziny w międzyczasie odprawione, córcia z prezentów zadowolona chociaż część dostanie za jakiś czas bo nie dotarły.

Wieje u nas strasznie dzisiaj. Ja już 2 kawy wypiłam do południa i śpie na siedząco. :-(

reklama
To i ja witam.
U nas wicher straszny, pewnie niż, zasypiam w każdym razie na stojąco.
Michał śpi 3 godzinę ( co zdarza mu się raz na 2 miesiące) za to Wojtek nie chce ( a ostatnio znowu zaczął spać w dzień).
Myślalam, że się drzemnę a tu wielka...

Noc jak zwykle w plecy .Kiedy ja się wreszcie wyśpię???????

Do góry