reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:

help:baffled: bolą mnie stawy :crazy: szczególnie nogi:-(
mówiłam o tym doktorowi i powiedział że to kg z tej ciąży i poprzedniej:baffled: matko co by było jakbym ze 25kg miała więcej:szok::szok::szok: dobrze że te bóle mam tylko rano:tak:

reklama
hej

Sandi hihi, ja tez mam słabą głowę i choruje po imprezkach:zawstydzona/y::-D

Kaskada zdrówka dla rodzinki;-)

Roksi, jeszcze troszeczkę i pozbędziesz się kg, jak ciebie znam pójdzie ci to dosyc szybko;-)

Agutek, się usmiałam z Twojej córci:rofl2:

a my zmykamy do babci, bo u nas w miarę ładnie;-), do jutra:-)

Hello :-)

Imprezka się udała, była w fajnym miejscu, jedzonka też było trochę :tak:

Blue a z jakiej okazji impeza:confused:, jeśli można wiedzieć;-)
Z okazji szkolenia handlowców. Wtedy wszyscy przyjeżdżają z oddziałów i jest pretekst ;-).

Roksi, a które stawy cię bolą? Kolana? Czy bardzej w miednicy? Ja miałam z Karolem rwę kulszową i teraz też już mi daje popalić :wściekła/y:

Hello :happy:

Wczoraj rozśmieszyła mnie. Poszliśmy do sklepowego kibelka na siusiu. Ostatnio bardzo wrażliwe na zapachy kibelkowe jest i nie chce wchodzić "bo tam śmierdzi", a jak już poczuje smrodek to zaraz "a fe, ktoś tu kupę robił, śmierdzi" i zaczyna tak dusząco kaszleć. No i wczoraj też podśmierdywało :sorry2: Młoda wysikała się, zaczynam ją ubierać i patrzę a ona zakrywa rękami oczy. Pytam:
- Co robisz?
- Nie patrzę.
- A czemu??
- Bo śmierdzi.

Lałam :-D:-D:-D Musiałam ją uświadomić, że to nos się zatyka :-D

heheheh... śmieszna ta Twoja mała ;-)
mój młody był dziś z siostrą moją i jej facetem na basenie, przyjechali niedawno i mały śpi, a ja odpoczywam od młodego, bo rano mama moja go wzięła ;-)

hej :-) ale mialam dzisiaj kaca :confused2: dobrze ,ze mama sie Mala zajela :zawstydzona/y:juz sie chyba nie nadaje na imprezki :no:
hihi pijak:-p:-p:-p

Roksi, jeszcze troszeczkę i pozbędziesz się kg, jak ciebie znam pójdzie ci to dosyc szybko;-)
Ewelina trzymam cię za słowo;-)

Roksi, a które stawy cię bolą? Kolana? Czy bardzej w miednicy? Ja miałam z Karolem rwę kulszową i teraz też już mi daje popalić :wściekła/y:
blu bolą mnie przedramiona, nadgarstki, kolana i kostki:baffled: do w południe przechodzi mi:tak:
Rwa słyszałam że masakryczna nie miałam:no: w tamtej ciąży cierpiałam na skurcze nóg a teraz miałam tylko raz:tak: za to mam żylaka:baffled:

Hej :-)

Roksi, to niefajnie masz z tymi stawami :-(
Ja w sumie nie wiem, czy to moje to rwa, ale jakoś najbardziej pasuje do objawów. Taki przenikliwy ból w miednicy, jakby w pośladku, szczególnie przy zmianie pozycji (np przy wstawaniu).

Agutek, u nas też ponuro

hej:tak:
a u nas słoneczko i dość ciepło:tak:

Agutku na kość ogonową cierpiałam od początku ciąży w sumie też po 25 tc przeszło:tak: nie mogłam spać na plecach bo miałam takie uczucie jakby mi ta kość cierpła i nie mogłam się na bok odwrócić:no: przy siedzeniu trochę mnie męczyła a przy chodzeniu nic nie czułam:no:

czesc dziewczyny!! A my z Krzysiem dopiero wstaliśmy. Mały trochę płakał w nocy, to potem jak było rano cicho to nadrobił spanko ;-) i ja przy okazji pospałam sobie ;-)
a pogoda u nas jest super, słonko świeci, ciepło dość jest... ;-)

Ostatnia edycja:
witam
Agutek ale pomysłowa twoja córcia ihhi
Roksi tulam na bóle oby przechodziło szybko

u nas też bunt od rana młody nie chcial zakroplić nosa potem bioaronu bo katar mają trza ich wzmocnić
teraz natupał sie i po wytupaniu nerwów tul;i się

pododa bleee chyba tez siedzimy w 4 ścianach

reklama
Witam, powoli wracamy do świata żywych:-) dziś po nakarmieniu małej wyskoczyłam szybko do biedronki, ech nie ma jak świeże powietrze:-D
Na razie jest ciężko, Ignaś niedobry, do żłobka nie chce, ostatnio coraz częściej nas bije i krzyczy ( np "nie chce mleczka, bo jestem niegrzeczny"!) na szczęście nie rusza Michalinki, głaska delikatnie, przykrywa kocykiem, jak przewijam to podaje pampersa, krem. Dostał od niej bajkę "traktor tom" i dziś rano mówi " włącz kakora toma co michalinka kupiła":-D mam nadzieję, że powoli się przyzwyczai do zmian:tak:
potem nadrobię co naskrobałyście

Do góry