reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
rozumiemy ma się rozumieć:-D:-D:-D

a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki :confused2:
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze :tak:;-)
dużo zdrówka dla Sewcia.A co mu konkretnie?:baffled:

dobry :-D:-D:-D

Nie boje się zostawiać jej samej, pod warunkiem, że mocno i spokojnie śpi. W tedy woem, że nawet jesli sie obudzi, to bedzie sie grzecznie sama bawic w łóżeczku

a ja Oprócz testu znalazłam coś takiego
cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.

Pamietacie jak mówiłam, że się tyje????:-D:-D:-D:-D
Która mi nie wierzyła????
:-D:-D:-D:-D
szkoda ze zatrzymalo sie na niczym :dry:
powodzenia tego 2 lipca...
widze nowy avatarek
na razie awatarek truskawkowy,ale już niedługo.

no i jestem
ale mi smaka robicie na te truskawki :-:)-:)-:)-(
tez bym sobie zjadla....
ale drogie u nas sa po 10 zl a teraz wysoka data wiec kasa akurat potrzebna ale nie na truskawki
poczekam do 10 :tak:
Ja w sobotę płaciłam za truskawki polne takie w piasku (pycha) 6 zł za łubiankę.
Dziś stała babka pod moją bramą miała po 4 zł za kg.:happy:

to dla Was
prezent na dzien dziecka :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
chippendalesbostonroxy_1.jpg

od wyboru do koloru :-D:-D:-D
dzięki za prezent :-D:-D:-D

o ten przedostatni to takie cischo:-D

gratulejszyn
no co wy dziewczyny u was takie drogie truskawki:szok:u nas w warzywniaku 4.50 w realu 3 a na ryneczku 3.50:sorry:
agnes a to ci powwróże -tak będziesz miała drugie dziecko za 2-3 lata nie będziesz tego wcale planowała ale pomimo początkowego zaskoczenia bardzo będziecie się cieszylibędzie to druga dziewczynka śliczna brązowooka alicja:laugh2::laugh2:i co ty na to??????:rofl2:
:-D:-D:-D

A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce:-D:-D:rofl2::rofl2:
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D

wy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie):-D:-D:-D:-D
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec:-D:-D
malinka Ty jesteś niesamowita.
No poprawiłaś mi humor.:-D:-D:-D

hehhehehehe
na sabacie!!!!!!!!!!!
trafne okreslenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D
sikam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od dzis nasz forum to Łysa Góra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Łysa Góra dobre :-D:-D:-D:-D

anabubka też chciała wróżbę a proszę bardzo malinka prawdę ci powie...i to z okazji dnia dziecka gratis:-D:-D
kochana kiedy będziesz myślała że piotrek może warsztat na strych wynosić kiedy wyrośniesz z pieluch nocników soczków i papek a wejdziesz w wiek miłostek twych córek i uświadamiania ich o tym że z chłopakami to ostrożnie że sex to tylko z zabezpieczeniem itp tak się rozpamiętasz w tej teorii że zapomnisz że w praktyce i ciebie ta teoria dotyczy i z tego zaomnienia pojawi się na świecie piękny chłopiec imieniem pawełek który od startu rozkocha w sobie wszystkich napotkanych a twoje córki swymi nieprzespanym nockami ochroni przed wpadkami:-D:-D:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D
no to nadrobiłam.
Idę z psem na spacer.:-)

reklama
Dzieńdoberek witam z nowego domku:tak:
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...:-D w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam :-D:-D:-D:-D wiecej miejsca dla mnie:-D:-D no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty:-D
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min:baffled:

witam porannie:happy:
o medusska kochanie fajnie że wpadłaś się odmeldować:tak::tak:to już jesteś kochana na nowych śmieciach..jak to ffajnie pakoać teściową co by była z dala:-D:-D:-Djak się czujesz ?jak maluszek????????? ty nam się nie przemęczaj ty wiesz!!!!!!!!
czarodziejki dzisiaj trzymamy kciukasy za komisję anabubki i za piotrka anabubki bo zdaje prawko a jak nie zda to ona go za jajkapowiesi a ja im jeszcze synka wywróżyłam więc trzymajcie mocno:tak::tak:
moja księżniczka jescze śpi zaraz ją budzę szykujemy się śniadanko i zaprowadzam ją do zerówki na dzień próbny zobaczymy jak jej się spodoba:sorry::-)

No to ja z tych balujących jako pierwsza spod kołdry sie wyłonie. Nie liczac Anabubi, bo tej to juz w domu nawet nie ma, a przynajmniej nie powinno byc

Dzieńdoberek witam z nowego domku:tak:
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...:-D w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam :-D:-D:-D:-D wiecej miejsca dla mnie:-D:-D no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty:-D
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min:baffled:
No to Medeuska, tylko sie cieszyc w koncu ze swojego kata. No tak, jak wiem, ze bedziesz sie cieszyc, jak pozbedziesz sie wszystkich szpargałów teściowej, ale zawsze juz blizej niz dalej.

Aleś mnie ubigeła, gdybym 4 razy jednego zdania nie pisała...to mize bylabym szybciej.
POwodenia w przedszkolu i kciuki za Rodzinkę z Mrozów zaciśnięte

mam pytanko mamuśki które mają cyfrowy polsat...macie nadal na kanale 46 program e! ???????????bo to mój ukochany kanał a od wczoraj go nie mam:-:)-:)-(

reklama
Witam :tak:

Już łapie stresa przed dzisiejsza wizytą :baffled:

Anabubka, kciukasy zacisniete :tak:

Pogoda u mnie parszywa :baffled: Ale M w domu to może mała nie będzie za bardzo marudzić :sorry:

A ja jestem " szczęściarą" i nie płace za truskawki :-p Ale już musiałam dżemu zrobić, bo by mi sie popsuły, rodzinka sie przejadła :szok: Odrazu mówię, że ja pokazywałam palcem, a M mieszał w garach :-D Jego pierwsze konfitury :-D:-D:-D No ale 10 słoików na zime muz jest :tak:

Ja mam n, więc nie pomogę...

Do góry