reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH nie martw się kochana na zapas pójdziecie na 14 do lekarza i napewno wszystko sie wyjaśni no głowa do góry:-*
Natalineczka jej to powinno wisieć bo ma już następczynię:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: no chyba że jeszcze chce żeby była w weekend ze mną żeby wiedziała co się wtedy robi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:a na zwolnienie i tak jej nie pójdę przecież:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ale powiem wam że ja podświadomie czułam po styczniowej akcji z wypłatą że to nastąpi a nawet w lutym doszły mnie słuchy że ktoś ma niby przyjść tzn mój kumpel podsłuchał jak gadała Gosiunia z szefową że ma ktoś przyjść że będzie lepiej że się dogadaja itp......a jak się Gośki zapytałam prosto w oczy czy ktoś ma przyjść do pracy bo jej zmiany nie odpowiadają to mi się wyparła zaczęła kręcić że to nie prawda że ona nic nie wie ale czułam po jej reakcji i tym co mi powiedział Krzyśku że coś jest na rzeczy:baffled::baffled::baffled::baffled:no ale to przecież big problem powiedzieć mi droga pani nie pasuje mi to że pani może tylko pracować w takich godzinach dlatego będe zmuszona poszukac kogoś na pani miejsce więc uprzedzam teraz co by pani mogła jeszcze sobie czegoś poszukać...no nie bo lojalny ma być pracownik i wierny jak pies a pracodawca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no w dobie kryzysu to pan i władca i wszystko mu wolno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
natalineczka fałd jest idealny;-) ja mam dziś usg i stresa mam jak cholera. Kciuki po prosze;-)
Malinka ja już się wypowiadać nie będę bo same gwiazdki tylko wyskocza...no masakra jakas:no: co za ludzie:no: ale trzymam kciuki, moż eto jednak złe przeczucie..obys się mysliła tym razem wróżko:tak::tak:
MH co jest z Helenką:confused::confused::confused:
a z ubezpieczeniem auta to masakra....teraz mamy wyliczone wydatki bo nie wiadomo kiedy M dostanie wypłate za pracę w tej Łodzi..może w kwietniu nawet!! Kasy nie ma i 600zł trzeba skądś wziąść:no: chyba se skoczę pod latarnie....:sorry2::sorry2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bedzie dobrze na 123000%

poprasowałąm jeszcze tylko pochowac ale to jak wszyscy wroca do domu to ich zatrudnie zeby kazdy pochowal swoje rzeczy pranie jedno sie wyprało zaraz nastawie ręczniki zeby sie uprały Rosolek sie gotuje Jeszcze musze pomyslec o wielkim pudle na zabawki zeby je wyniesc
Kobitki nie macie jakiegos ksiazkowego konesera ? mam encyklopednie histoei w 30 tomach do sprzedanai encyklopedie powszechna :baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bedzie dobrze na 123000%
długo obliczałaś prawdopodobieństwo???:-D:-D:-D:-D
Malinka a mi się wydaje, że cie nie zwolni:tak: jakoś tak....mam wrażenie że chodzi tu o coś lub kogos innego. A tamtej Gosiuni to bym zorbiła kawusię z dodatkeim przeczyszczacza:angry:
A tak w ogóle..to taka firma i zatrudnia na czarno:confused::confused::confused: yyyyy nie boją się:confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas kolejne złe wieści.
Zalało Marki a konkretnie ulicę,na której mieszka Darka brat.
Na razie dom bez wody,bo mają go lekko na podpiwniczeniu ,ale podwórko to 30 cm wody jak nicże Oliwka widzi dzieci i chce....no dzieci dużo chcą to nie znaczy że mają to dostać już natychmiast,,,,,sorrki ale takie jest moje zdanie:sorry2:
Lunka nosz ....... to kiedy ponowny zabieg z tą nadżerką?????
Anabubka z tym nadgarstkiem kochana jak nic przeforsowałaś:-:)-:)-:)-(masz altacet w żelu?????bo jak masz to smaruj i może zawiń w opaskę elastyczną????albo zrób okład z wody z octem .....a ty juz z nim miałaś chyba problemy co???????????
Mlenko tacy sa rodzice:angry::angry::angry:wiem coś o tym pzerabiałam to w szkole Adama:baffled:Adam tez w tamtym semestrze z kolegą napisał brzydki list do koleżanki moja interwencja była natychmiastowa wstydził sie jak diabli musiał przeprosić dziewczynkę najpierw na forum klasy przy wszystkich a potem poszliśmy do jej domu z czekoladkami i przepraszał przy jej rodzicach...mama tej dziewczynki była w szoku i mówiła że nie trzeba że to tylko dzieci i aż tak nic strasznego nie napisał...a ja jestem innego zdania..zawstydziło go to okropnie i drugi raz zanim coś takiego zrobi 5 razy pomyśli a może nie zrobi nigdy bo będzie pamiętał ten wstyd:sorry2:a jego kolegi rodzice stwierdzili że nic się nie stało to tylko dzieci :wściekła/y:no i co???????juz jest na czarnej liście szkolnej bo nawyzywał i to okropnie wulgarnie dziewczynki w szatni:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Dorotko nie unoś się proszę nie obrażaj ale ja jestem tego samego zdania co Lunka:baffled::baffled::baffled::baffled:nie pij przy nim nie powinno się prowokować wogóle sytuacji kiedy alkohol jest w domu no ale u was wyszło jak wyszło nie mieszkancie sami....ale powinnas w momencie kiedy alkohol zawędrował na stół przeprosić towarzystwo i wyjść ..ty masz być jego ostoja opoką....nie ważne że on mówi że ma w tobie oparcie .......on ma je mieć zawsze tak jak ty w nim...kochana nikt nie mówi że ty masz do końca życia nie pic bo on nie pije...ale ile on się leczy?????miesiąć?????dwa???????????to jest nic!!!!!!!!!!!!!!a ile pił???????kochana ja mam kolegę alkoholika .....dużo gadaliśmy nie raz...on był na dnie na samym......pił że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:stracił wszystko ...a teraz jest kimś............kochana uwierz mi to nie jest dobre co zrobiłaś:no::no::no::no:przepraszam takie jest moje zdanie.
MH i co dostałaś się na to rtg?????????
u mnie za oknem świeci big big słońce ale pizgawa dalej no trochę mniejsza:sorry2:
sprzątnięte już mam,ziemniaczki do obiadu obrane,mięsko doprawione,Julia w domu kaszel ma taki że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no muszę ją przetrzymać:dry::dry::dry::dry:
wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Helenki dużo słonka słodyczy
malinka z rodziną życzy;-)
[/B]
nosz kurde u ciuebie muli a u mnie to nie da sie wiadomosci napisac jak sie
Witam
Ja tylko na chwilke bo jestem jakas zmeczona ,obolala i niewyspana:no::no::no::no:
Mlode wstaly mi po 7 i od tego czasu gledza i stale cos chca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pogoda taka sobie chociaz znowu mega wieje:no::wściekła/y:
Ma przyjechac do mnie siora z Kacprem ,wiec moze chociaz dzieciaki beda mialy zajecie:baffled:
Sorki ze nie odpisuje ale jakos nie mam weny przez to poranne wstawanie:zawstydzona/y::no::no::no:

Razem z ferajna przylaczam sie do zyczen dla Helenki:tak::tak::tak:

A jak ostatnio gadalam z M na skype to sie przyznal kiedy przyjezdza:tak::tak::tak:Na poczatku nei chcial mi powiedziec bo stwierdzil ze to bedzie niespodzianka:szok::crazy:No sory ale dzieki za takie niespodzianki;-):-D:-D:-D
Wiec przylatuje z 18 na 19 w nocy ,czyli akurat bedzie na Klauduni i mieninki bo ma 20:tak::tak::tak:
No ale nie przyleci juz na swieta

No wyszedł mi ten post długaśny że:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Meduska to się naspał:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd ja to znam mój Antocha tak zawsze spał:-D:-D:-D:-D:-D:-D a do wózka no sie nie dziwie sama bym sie doczekać nie mogła:-D:-D:-D
Julka moja siedzi na laptopie swoim zabawkowym i bawi się w pisanie wyrazów tzn lektor mówi napisz latawiec i ona pisze a on powtarza po kolei litery i mówi na koniec czy dobrze czy źle:tak:ale w szoku jestem bo ja nie wiedziałam że ona zna juz wszystkie litery:szok::szok::szok:i że np wyraz czapka to :c:i "z" jest na początku:szok::szok::szok::szok::szok:kiedy ona sie tego nauczyła:szok::szok::szok::szok:

Powtórzysz i dobrze będzie.:tak:

Z tym urzędem pracy to jest.
Jak powiesz w urzędzie ,że z powodu małego lub chorego dziecka nie możesz iść do pracy to automatycznie wylatujesz z listy.
Urząd pracy wspiera osoby szukające pracy a nie wyłudzające ubezpieczenie jak mi to powiedziano....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przychodząc i rejestrując się w urzędzie masz być na 100 % gotowa w każdej chwili podjąć pracę.:baffled::baffled:
Dla mnie to chore,ale tak właśnie jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem za.
Dorotko zrobiłaś błąd dla mnie niewybaczalny i żadne tłumaczenia nie pomogą.
On Ci pozwolił,ale jakie on przeżywał katusze w środku ,tak wewnętrznie to tego nie wiesz.:no:
Ty się dobrze bawiłaś,a on na pewno cierpiał.
Zapewne pozwolił Ci ze względu na brata (mam taką nadzieję),bo może być też taka opcja kiedy zaistnieje podobna sytuacja.np: ktoś z jego rodziny przyjedzie i on Ci powie.
Ja Ci pozwoliłem jak przyjechał Twój brat to teraz Ty mi pozwól ,bo to mój.....ktoś tam.
Nieprzewidziane są różne sytuacje,dlatego powinnaś bardziej być przewidywalna i brać bardziej szczegółowo pod rozwagę jego słowa.

Jak jest alkoholik w domu to tak jakby była chora cała rodzina.
Wszystkich obowiązuje abstynencja :tak::tak::sorry2::sorry2:

czekam na fotki

Mam to samo i też się wczoraj wściekałam.:angry::angry:

Biorę 3 rodzaj tabletek.
Dla mnie wszystkie odpowiadają z tych które brałam.
Gorzej jest z plastrami.
Dla mnie za silne i dużo za dużo.
Chodziłam po nich senna,libido spadło do 0 ,włosy z głowy wyjmowałam garściami,było mi niedobrze jak w ciąży,ciągle mogłam spać.:no: Dla mnie plastry to porażka,ale inni chwalą.:tak:

dokładnie jestem tego samego zdania:tak:
jeżdże tu i tam...a ostatnio prawie na zatrzymali na kontrole rutynowa ale dzięki kolesiowi przed nami udało nam się..to by było..więc zaraz zmykam wydać kilka stówek:crazy:

A co do forum nadal nie mogę sie połapać
dostałąm dzis zaproszenie do przyjaciół od kogoś ale nie wiem od kogo bo mi sie nie wyświetliło:szok: i znikło...
Spóźnione życzonka dla Helenki:-):-):-)

Witam i ja

Rano mąż wrócił z pracy no i do cholery pochorował sie na caego gardło zawalone nos taż no i gorączka a do lekarza nie pójdzie.....masakra

Dałam mu tablety i zrobilam inhalacje przynajmniej mu nos o i moze swobodnie oddychć.......

A ja tak jak wczoraj nocka nie przespana cholernie se denerwuje ale zaraz ide włosy myć i bede sie zbierac na to USG.........boże dziewczyny jak ja sie cholernie boje tego c moge uslyszec , ae musze pojechc bo inaczej zwariuje.............jak wróce to wam napisze bez wzgledu czy beda dobre czy zle wiadomości...........

Na wrzesien to wcześniej człowiek sie wykonczy ..rozumiem miesiąc bo u mnie tez tak jest ale tyleeeeeeee masakra..........

No to mała bedzie zadowolona i problem z rowerkiem rozwiązany

No pore toś sobie wybrala ..........chyba nie pospałs za dużo..........

O kurcze , faktycznie nie dobrze tez bym sie wkurzyła, moze znajdziesz jeszcze gdziesw poblizu jakaies fajne przedszkole...........

Fajnie pomalowane ja mam podobnie w kuchni tylko ze kolor mam wrzosowa doline .........tez sufit i kąty mam bialą a reszta kolorem

ide moze choc poprasuje i ogarne co sie da no i rosołek musze nastawic bo Gabi od niedzieli nie chce jesc moze na rosołek sie skusi :baffled: na razie

musisz kochana byc dobrej mysli a jeśli mowa o łzach to tylko tych szczęśliwych:tak::tak::tak::tak::tak: wszystko bedzie dobrze jestem tego pewna:tak::tak::tak::tak:

mo m jest tech tech zywienia ale watpie zeby mogl cos pomoc bo pracuje w kamieniarstwie:sorry2::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

widze baaaardzo aktywna mama podziel sie troszke ta energia bo mi jej calkowicie brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
:-D
nie jestes sama, ja jestem daleko w polu a checi mi zadne nie przychodza:no::no::no::no:

witam was jestem juz wczraj nie wpadlam bo wieczorem tesciowa dzwonila na skype i m siedzial a ze za darmo to prawie god rozmawiali zreszta taka jakas bylam ze nawet nadrabiac nie mialam sily:no::no::no:

a oto nasze male cos, na nast usg bedze wiadomo juz kto to sie gniezdzi:tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 220747
mam uż 4,5 cm i 11 i pół tyg:tak::tak::tak::tak:
a termin coraz blizszy zarka urodzin:tak::tak::tak::tak:
ciekawe czy uda mi sie wstrzelic;-);-);-);-)
badal mnie chyba z 5 min nie mogl znalezc faldu tego na karku ale w koncu znalazl nt wynosi 1,2 nie wiem czy to dobrze ale chyba tak:tak::tak::tak::tak:
tylko skierowanie na badania morf, mocz i PTA, bo slaba jestem jak nie wiem co:no::no:

Witam! Zuza teraz wstaje przed 7:-(I drzemkę robi sobie juz przed 11:-(U nas sypie śnieg:wściekła/y:I do tego wiatr:wściekła/y:Obiad podszykowany tylko wstawię. dzisiaj żołądki w sosie i ziemniaczki. Mysle nad prezetem dla Szwagra jutro ma imieniny. Chciałam mu wode toalet. kupić ale żonka mu kupuje:baffled:
Nie wiem może pasek?
Poczytam zaraz ale chyba Zuza się obudziła:angry:

wlasnie siedze pograzona w wielkim smutku i zalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

probowalam sie dowiedziec jak to z tym kredytem jest, wiec jest to pod hipoteke wiec trzeba cos zastawic, domu nie mozemy zastawic bo nie jest nasz tylko tesciow wiec trzeba przepisac, tesciowa w niemczech i nie wiadomo kiedy przyjedzie do polski:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
wiec najprawdopodobniej dom szybko przepisany nie bedzie do tego dom trzeba przepisac na obu braci czyli na szwagra i mojego darka, a nawet jak przepiszemy na nich i dom bedzie tj nasz to nie mozna go zastawic bo jak, pol domu mi nie wezma pod hipoteke:angry::angry::angry::angry::angry:
musielibysmy caly zastawic a zeby caly zastawic to trzeba by zgode szwagra, mysle ze by sie zgodzil ale wtedy kredyt na pol wiec o polowe kasy na remont mniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego zeby cokolwiek wiecej sie dowiedziec trzeba isc osobiscie do banku a moj m miga sie od tego jak nie wiem co i ja znow mam wkur..... juz nie wiem jak mam mu wytlumaczyc ze ot tak sobie kredytu nie zalatwi, juz widze ten dom, albo zabiora tesciowi albo rozpierd.. sie na kawaleczki trza bedzie budowac od nowa, a wtedy bedzie wojna miedzy bracmi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az mi sie ryczec chce

joasiu prawda??? Dziwne to trochę..a najbardziej, że taka big firma i pozwala sobie na ryzyko..co nie stać ich opłacić składek czy co:sorry2:
a co mi się przypomniało !!!!!szok miałam:rofl2: Mój tato wczoraj wypalił do mnie z tekstem, żebym mu zawiozła akumulator. No to ok, nic w tym dziwnego, tylko, że ja ten akumulator musiałabym sobie zanieść do auta:szok: a to jakieś 30m....ścięło mnie z nóg:sorry2::sorry2:

Malina. A ja bym złozyła anonimowy donos jak cię zwolnia :p
dobrze gada!! nalejcie jej:tak::tak::tak::tak:
anka jaki fajny post:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
natalineczka cholerna biurokracja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale lepiej się nie kłócić...ohhh jakosmusicie torozwiązać...
MH jak Helenka???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry. Od razu wybaczcie że nie nadrobię i nie posiedzę z Wami ale jak Kuba zasnął to mi też się przysnęło :sorry2: jak nigdy, ale jakaś zmęczona od wczoraj jestem, może przez ten katar bo już drugą noc nie śpię :no: pogoda masakryczna, wieje i co chwilę śnieg pada, rano wstałam to miałam biało ale już stopniało :tak: no a zaraz lecę obiadek robić, bo mam tylko ziemniaki obrane :sorry2: dzisiaj mam mega lenia :-p a wczoraj po sadyście nawet dobrze, o dziwo prawie wcale mnie nie boli i z tego się cieszę, 16 ostatniego idę wyrwać potem prześwietlenie i do dentystki się dowiedzieć czy jeszcze muszę jakiegoś wyrwać czy już mogę się wziąć za leczenie :tak: jak dzisiaj nie padnę razem z Kubą wieczorem to zajrzę :tak: a tu do śmiechu :-D
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do świętej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, l tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj:
- Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut;
- Jest 10 przykazań, a nie 12;
- Jest 12 apostołów, a nie 10;
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T";
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara;
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie;
- Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn";
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu;
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada;
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina;
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą;
- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla;
- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać";
- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao";
- Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup.
Amen!"

Do góry