reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny gdzie mogę kupić czapkę dla małego taka zawiązywaną pod szyją?
Teraz w sklepach już same wiosenno - letnie rzeczy. A zimowe czapki sa za grube.
Szukam czegoś na wiosnę, ale właśnie nie moge znaleźć niczego zawiązywanego pod szyją. Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam.

sprawdz w H&M

reklama
Hallo !

Gastom
e dużo zdrówka dla Ciebie:tak:Bardzo Ci współczuje... Jak miałam zapalenie nerek to piłam dużo soku z żurawin i z czarnej porzeczki tak jak pisała Renni

Kemaya takie czapeczki widzialam kiedyś w H&M

Tichonku jeszcze raz dziękuje za odwiedziny:tak:Było nam na prawdę miło!Do następnego spotkanka:-D:-D

Misia Twoj torcik wygląda b.apetycznie:tak:mniam,mniam

A ja mam dzisiaj cięzki dzień ,bo robimy papa cyciusiowi:-(Serce mi się kraje,ale nie mam wyjścia.Nie daje już rady:no:bo mały pół nocy spędza przy cycusiu albo i lepiej:sorry2:Nic,mam nadzieję,ze nam się uda...

Życze dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:

Witam wszystkie mamusie niedzielnie.

misia83_83 wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

Dziewczyny gdzie mogę kupić czapkę dla małego taka zawiązywaną pod szyją?
Teraz w sklepach już same wiosenno - letnie rzeczy. A zimowe czapki sa za grube.
Szukam czegoś na wiosnę, ale właśnie nie moge znaleźć niczego zawiązywanego pod szyją. Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam.

Kemaya jesli jesteś z Galway to duży wybór czapek widzialam w Olivierze-to jest niedaleko Papu, taki komis i sklep chyba w jednym.

My już po spacerku :-) rozglądałam się po osiedlu za naszym kubłem na śmieci i ni widu ni słychu :-( Jak byliśmy w PL to chyba nam ukradli :shocked2: chociaż dziwne to jest bo sąsiedzi pozostawiają rowery, zabawki itp.i nikt nie kradnie..więc nie wiem o co chodzi :dry:
(...)
joannn-rewelacyjny filmik!!!!wlasnie jestem na etapie odpieluchowania!
(...)
Renni - i jak Ci idzie?
(...)
A ja mam dzisiaj cięzki dzień ,bo robimy papa cyciusiowi:-(Serce mi się kraje,ale nie mam wyjścia.Nie daje już rady:no:bo mały pół nocy spędza przy cycusiu albo i lepiej:sorry2:Nic,mam nadzieję,ze nam się uda...

Życze dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:
Dyta - w jakim sensie spędza pół nocy na piersi? Bo mój ostatnio taki mamicycuś się zrobił, że ciężko go odciągnąć od piersi.. Sssie i śpi tak sobie..a jak go odkładam do łóżeczka to jest płacz..i tak go co chwilę biorę - odkładam - biorę - odkładam :baffled: Wcześniej udawało mi się go oszukać smoczkiem ale teraz zaciska buzie jak czuje latex :eek: A w nocy budzi się kilka razy - więc im później idę spać tym mniej muszę wstawać do karmienia :-D A powiedz - jakie mleko wprowadzasz zamiast piersi? Przygotowujesz je jako kaszkę czy samo mleczko? A może ściągasz pokarm?

Pauletta,MamoAdy-jeżeli wszystkie mamy z Galway są tak przesympatyczne to chyba się przeprowadzamy do Was;-):-):-D.Dzięki raz wielkie za odwiedziny,oczywiście ponownie zapraszamy(kto jeszcze chętny?)
Nie wiem czy wszystkie, bo nie mialam niestety jeszcze okazji, zeby wszystkie osobiscie pozbac:-D Ale za to te, co znam, sa takimi fajnymi babkami jak i Ty:-D
Bardzo milo bylo poznac Ciebie i Twoja sympatyczna rodzinke:tak: Teraz zapraszamy do nas...
Ada zasnela bardzo szybko w aucie ale...spala z 30 min:baffled: Za to Wiktor nadrobil za dwoje:-D Jak zasnal, to obudzil sie dopiero przed Galway:-)

A my dzisiaj po zakupach i po spacerku- w odwrotnej kolejnosci.
Teraz po obiedzie mamy wielkiego lenia i robimy... wielkie nic:-D
To milej niedzieli...

Ostatnia edycja:
witam

do tej pory nie miałam siły zajrzec,ja dużo nie wypilam ale tak mi winko posmakowało ze prawie całe wypiłam:zawstydzona/y:i jeszcze dzisiaj sie zle czułam:-(

ewelcia lubiczanka zadzwoniłą akurat jak wyjezdzaliśmy a jak wróciłam to juz nikogo sie bylo:no:

dziecie wzywa:dry:

didi ja mam ten pierwszy model :tak: i motylek jak najbardziej tam był na stanie także można go montować bynajmniej ja go mam ;-)
to super wiadomosc..a powiedz mi czy ten motylek od TM21 bedzie pasowal bo na ich stronie tylko taki mozna kupic czy to w sumie bez roznicy jaki i bedzi epasowal to zaraz kupuje ..i mama mi dosle

My już po spacerku :-) rozglądałam się po osiedlu za naszym kubłem na śmieci i ni widu ni słychu :-( Jak byliśmy w PL to chyba nam ukradli :shocked2: chociaż dziwne to jest bo sąsiedzi pozostawiają rowery, zabawki itp.i nikt nie kradnie..więc nie wiem o co chodzi :dry:

Renni - i jak Ci idzie?

Dyta - w jakim sensie spędza pół nocy na piersi? Bo mój ostatnio taki mamicycuś się zrobił, że ciężko go odciągnąć od piersi.. Sssie i śpi tak sobie..a jak go odkładam do łóżeczka to jest płacz..i tak go co chwilę biorę - odkładam - biorę - odkładam :baffled: Wcześniej udawało mi się go oszukać smoczkiem ale teraz zaciska buzie jak czuje latex :eek: A w nocy budzi się kilka razy - więc im później idę spać tym mniej muszę wstawać do karmienia :-D A powiedz - jakie mleko wprowadzasz zamiast piersi? Przygotowujesz je jako kaszkę czy samo mleczko? A może ściągasz pokarm?

No u mnie to samo co chwila odkładam-biore ,odkładam i płacz ,biore-odkładam-płacz i tak w kółko:baffled: Tak przez pól nocy a ost.to mam wrażenie,ze nawet więcej!Smoczkiem też juz nie da się go oszukać.Strasznie jestem nieprzytomna po tych nockach.Ostatnio to prawie na podłogę go odłożyłam zamiast do łóżeczka:szok::szok:
U mie jest jeszcze ten problem,ze on wogóle nie chce butelki,kaszki tylko łyzeczką.Także odciągam swoje mleczko i próbujemy mu dawać z butelki.Dzisiaj cały dzień był bez cycusia i musze przyznać,ze nie było tragedii.Ciekawe jak będzie w nocy:sorry2:A mleko kupiłam mu w razie czego z HIPPo Organic(Follow-on milk)od 6mies. no i kaszki z BoboVita mu daje:blink:

reklama
Ale tu dzisiaj ruch:confused::-)
No ale jezeli ta milczaca czesc ma dzisiaj takiego lenia jak ja, to rozumiem;-):-D

Pauletta, zyjesz czy moze po wczorajszej wycieczce liczysz skurcze:-) W sumie, to Ty juz zwarta i gotowa ale niech mala lepiej jeszcze troszke posiedzi...
No i zapomnialam... Ja rowniez Ci dziekuje za milo spedzony dzien i... bezpieczna jazde:-D
Mam nadzieje, ze jeszcze sie kiedys gdzies wspolnie wybierzemy- chocby nawet na zakupy w Galway:-D Bo w sumie gdzies dalej, za jakis czas, to moze juz byc wiekszy problem..;-)

Ja juz sie na dzisiaj zegnam i zycze spokojnej nocki wszystkim mamusiom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry