reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
W końcu usiadłam, teraz M ze szwagrem i Anią wysłałam na spacer, bo muszę skończyć sprzątanie
AsienkoM współczuję bólu, dobrze, że niedługo już odwiedzisz dentystę
Tichonku ach ten P:-p:cool2:, ale wiesz może dzisiaj zrób kolejne podejście:-D;-)

reklama
hej!

Melduje ze dolecieliśmy i dojechaliśmy szczęśliwie,choć lekko nie było :blink:Daliśmy rade to najważniejsze.Ja chce lotniska w Suwałkach!!!;-):-D
Pogoda superasna póki co.Cieplutko,aż za nawet;-) Musze się przyzwyczaić na nowo do upałów ;-)

Nic nie nadrabiałam:no::sorry2: Lece teraz poczytać bo mam chwilkę.

pozdrawiam wszystkich!

Barmanka-a powiem Ci,że musiałam dorosnąć do tej przyjazni z Mamą-teraz to moja najlepsza przyjaciółka,ale różnie to bywało...zresztą gdybyś ją znała wiedziałabyś dlaczego tak mnie do niej ciągnie;)))
Anineczko-to udanych łowów w Ikei-oby udało Ci się znalezć coś fajowego:)))
Pauletta-przynajmniej tak człowiek się może cieszyć z rodzinki w Pl,prawda?
Madbebe-dobrze,że szczęśliwie dotarliście...a teraz wypoczywaj i ciesz się z pobytu w Pl:)

podziękował :tak:

Tichonku ach ten P:-p:cool2:, ale wiesz może dzisiaj zrób kolejne podejście:-D;-)
eeeee, nie zasłużył :-p:-D

zresztą gdybyś ją znała wiedziałabyś dlaczego tak mnie do niej ciągnie;)))
hmmm zaintrygowałaś mnie....:elvis: pisz szybciutko "dlaczego" :tak:
Ja z moją mamą...cóż...dwie osobne relacje...

Barmanko ano cienias:-p:-D
:rofl2::rofl2:

Hej mamcie.
Ja dzis caly dzien na ogrodku.Wyprodukowalam pranie, tetaz siedze i sie obzeram szaszlykami i kurczakami- sama bo J poszedl juz do domciu z dziecmi walczyc.A ja czyszcze talerze hihihj

reklama
Ale się narobiłam dziś jak wściekła:baffled:Głupiego robota lubi:sorry2:
Dwa prania + ich poskładanie,obie łazienki wyszorowane,kurze pościerane,kuchnia umyta,porządek w schowku zrobiony,poodkurzane i pomyte podłogi plus do tego normalna,codzienna obsługa domu czyli zmywanie,obrabianie dzieciaków i...cała mokra jestem:baffled:
Zaraz pod prysznic wskakuję bo mi źle samej ze sobą:-D...P Martini przytaszczył (ze spaceru z Mattem - ciekawe:confused::-D:-D) i Sprita:cool2:Czyżby czyżyk?:rolleyes::-D:-D:-D
Jak dziś znów padnie na kanapie to se sama wezmę:-D:-D:-D

katrina ładny suwaczek:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry