magdalena81
Entuzjast(k)a
witam o poranku 
I zaraz zmykam, bo coś wrzeszcząco-piszcząca ta moja latorośl dzisiaj...
U nas z nocnikiem jesteśmy w polu. Tzn jak się Go posadzi, to luzik-kupa i siku, ale jak Go puszczam bez pieluchy, to się zesika, a potem krzyczy bo ma mokro
No ale ten weeken postanowiłam przeznaczyc na akcję "pożegnania z pieluchą"
Zobaczymy...
Kurczę, Dziewczyny fajnie Was znowu widziec

A te, których wcześniej tu nie było fajnie poznac
Aaa, jeszcze jedno-polecam dietę Dukana, bo to ona po ciąży pozwoliła mi wrócic do dawnej wagi
Jest baaardzo skuteczna i nawet nie aż tak monotonna jeśli tylko chce się pokombinowac w kuchni trochę.
Mam tylko podobny problem jak Misia-mój brzuch w konsystencji galaretkę przypomina... Ale to moja wina, bo mi się nie chce cwiczyc.
Uciekam, późnej może znajdę jakies fotki to wrzucę coby się przypomniec
I zaraz zmykam, bo coś wrzeszcząco-piszcząca ta moja latorośl dzisiaj...
U nas z nocnikiem jesteśmy w polu. Tzn jak się Go posadzi, to luzik-kupa i siku, ale jak Go puszczam bez pieluchy, to się zesika, a potem krzyczy bo ma mokro
Kurczę, Dziewczyny fajnie Was znowu widziec
A te, których wcześniej tu nie było fajnie poznac
Aaa, jeszcze jedno-polecam dietę Dukana, bo to ona po ciąży pozwoliła mi wrócic do dawnej wagi
Jest baaardzo skuteczna i nawet nie aż tak monotonna jeśli tylko chce się pokombinowac w kuchni trochę.
Mam tylko podobny problem jak Misia-mój brzuch w konsystencji galaretkę przypomina... Ale to moja wina, bo mi się nie chce cwiczyc.
Uciekam, późnej może znajdę jakies fotki to wrzucę coby się przypomniec
mino to szczesliwej drogi 

Ale dzisiaj, przy Ady drzemce biore sie za ksiazke od Joannn i moze uda mi sie cos madrego tam wyczytac...
zastanawiam się nad różnicą między mlekiem kozim a mlekiem kozim
IE smakuje mi całkiem dobrze wczoraj P kupił w PL sklepie myślalam że zwymiotuje po pierwszej łyżce bleeee fuj ochydne
i jeszcze inny smak właśnie taki pośredni między tym ie i pl z kartoników
ale wiem jedno więcej nie kupię w pl sklepie fujjjjjjj
i tak jest z dżemem , kremem czekoladowym, bitą śmietaną i posypany zmieloną czekoladą
słodki na maksa:-) ale odchudzać sie będę jak skończę karmić 
chodzi mi jedynie o brzuszek i wyglądam jakbym dalej była w ciąży