reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki dziewczyny za info no nic będe myśleć dalej..:)
Anieczka głowa do góry , może spacer dobrze Wam zrobi i nabierzesz pędu:)
My juz po obiadku odpoczywamy, L gdzieś w Conemarze więc sie troche nudzimy.
Didi to musiałam pogonić bo coś na forum nie wchodziła:))
Monia zaraz ściagam te 2 filmy hihi a eat prey... ogl spoko
Masz angielskie tytuły na te 2 pierwsze filmy.

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanko nie nakręcam się bo to już chyba drugi cykl wydłużony,prawdopodobnie sam mi się wydłużył i już tak zostanie,muszę tylko teraz obliczyc jak długi jest.
nie nakręcam się,o nie.
idę na hulajnogę :cool2: to znaczy dzieci :-D

u mnie tez dzis pomidorowka:-D

duuuzo zdrowka zycze chorowitka!!!!

M wrocil z Lidla z mlodym i kupil pyszne cukierki krowki....ja diete wczoraj zaczelam a przed chwila wciagnelam 4cukierki...
Cukierki nazywaja sie SAHNE TOFFEE+polecam!!!

spadac musze bo Nilla sie budzi M wybywa...

Hello,I'm back:-)
Wreszcie na łono rodziny powracam:-D
Sprawa tak się ma,że wróciłam przeziębiona nieprzeciętnie:baffled:Nos mam zawalony,ciągle mnie drapie w gardle i łeb prz każdym kaszlnięciu czy smarknięciu chce mi rozerwać:sorry2:W samolocie myślałam,że łeb mi eksploduje,nic nie słyszałam,tak mnie zatkało i wogóle to miałam ochotę wyskoczyć:sorry2:Na szczęście zaczęło się to w Polsce więc gin mi cośkolwiek przepisał i tak się kuruję pomału:sorry2:Wczoraj Was podczytałam,ale nie miałam siły pisać,a dziś piszę dopiero teraz bo od rana miałam wizytę w szpitalu,u endokrynologa,gdzie nic nie załatwiłam:wściekła/y:Mam wrócić za 2 tygodnie:dry:Nie ma to jak się bezsensownie autobusem przejechać do Dublina i nazad:sorry2:
Mam burdel na kółkach w domu i pomału ogarniam:sorry2:Torby rozpakowałam (jeszcze ponad 20 kilo kurierem przyjdzie:baffled:,ale to za jakiś miesiąc:tak:),dziś ozdoby świąteczne dopiero i wreszcie sprzątnęłam bo wstyd,u nikogo na osiedlu nie ma już tylko u nas wisiały:sorry2:
Chciałabym pogratulować Kamci zwycięstwa i podziękować wszystkim pozostałym kontrkandydatkom:tak:I oczywiście wszystkim foremkom,które oddały swój cenny głos na mnie:tak:Dzięki za tak dobry wynik,cieszę się,że mam takie poparcie:-)Może kiedyś,na jakimś innym forum...:-)
Radek tak się cieszy,że wreszcie do szkoły wrócił,że rano go nie trzeba budzić,sam wstaje:-D
Słyszałam dziś,że ponoć zima ma wrócić do Irlandii,czy coś Wam o tym wiadomo?

tICHONEK-JAK MIŁO cIĘ WRESZCIE WIDZIEĆ:)))))A zima-obawiam się,że u nas drugi ranek dała o sobie znać:/Choć od południa robi sie niewiarygodnie przyjemnie,to nie narzekam:)
Anineczko-nie no rozumiem...ale czekam i tak:p

Hej dziewczynki witam sie i ja a u mnie znowu dółłłłłłłłłłłłłłłłłł:(((( bo znowu mi badania endo zle wyszly.Tichonku na ktora bylas dzis u endo ja bylam na 9 i tylko 3 godzinki mi to zajelo:)))ale ogolnie to jest masakra jakas wizyty w szpitalu.Chyba juz mi łez zabrakło staram sie nie myśleć,bo przecież musi być dobrze:)nastepna wizyta za 5 tyg i mam nadzieje ze wreszcie badania wyjda mi dobre
Anineczko i co z tym testem???????
AAAA i jescze nasz synek bedzie mial na imie jednak Mikołaj:))))a w skrócie Mike,lub jak kacperek mowi MIki jak myszka Miki heeeee

Tichonek-a tfu tfu-nawet o tym nie myśl-poprostu rozczuliłam się jak zobaczyłam te mysie:)
Biola-pewnie,że musisz byc dobrej mysli...I oby faktycznie w ciągu tych 5 tygodni wszystko się unormowało:)

biolu ale ja naprawdę nie mam zamiaru testowac,mówię wam,wiem to na 1000% że nic nie będzie i się nawet tym nie przejmuję ;-)
Oby badanka w końcu wyszły jak ta lala.
Tichonku welcom back :-):-)
co do zimy to się nie zdziwię,właśnie wróciliśmy z dworu,zimnica straszna,mróz łapie :dry: dzieci same do domu się pchały po 30 minutach hulajnogowania :cool2:
ale ja tam mam co robic w chacie,właśnie zasiadam do rules of road :baffled:;-)

reklama
Kamcia especially 4 you :-)
"The Social Network" oraz "Ticking clock"
jak ty znasz jakies fajne to pisz
My tez ogladalismy "127 godzin" ale ja nie dotrwałam do konca i dobrze bo jak mi M opowiedział, to i tak patrzyłabym przez palce i fajne jest jeszcze "Uczeń czarnoksiężnika" (The Sorcerer's Apprentice)
Tichonek welcome back :-) i zdrowka zycze

Do góry