AsienkaM1986
mama Zuzi
Lubiczanko mi tez sie dluza te dni, najchetniej juz bym siedziala w samolocie a tu czekaj do srody:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
Julia-bo Ty taki ranny ptaszek jesteś
codziennie 5 rano pobudka ;-)
Lubiczanko mi tez sie dluza te dni, najchetniej juz bym siedziala w samolocie a tu czekaj do srody:-(

a daj ze spokoj, o tej porze to ja jeszcze spie w najlepsze.
Mój Marcel też ma skazeTylko tej buźki nie mogę do gładkości doprowadzićNigdzie indziej,póki co nie ma wysypek
Ponoć za uszami jest przy skazie ale Matt tam nic nie ma
Ja nie wiem,Radek był taki gładziutki a Mati od 2 tygodnia życia wypryszczony
A miałaś receptę na mleko bo ponoć można dostać od lekarza i taniej mlesio kupić?
i nie miał żadnej wysypki. On miał czerwoną skórę, taką jak po oparzeniu wrzątkiem, w okolicach szyi. Potem zaczęły pękać mu uszka (zresztą te uszka do tej pory mu pękają jak tylko zje coś niewłaściwego, wtedy to dla mnie sygnał że ma w sobie jakieś świństwo!). Taka lekka wysypka jak u Was pojawiła się później, nie pamiętam teraz kiedy - musiałabym na fotki popatrzeć.
), generalnie chodzi o to że jak z apteki weźmiesz produkty na recepte (na jedno dziecko) na kwotę 120e miesięcznie to potem masz wszystko za darmo.
dopiero po chwili na ogrodku pozwolila sie rozebrac ;-) a jak Twój brzdąc toleruje soje?a ja wielki problem jak mu zapewnic wystarczajaca ilosc nabialu, bo on nic od krowy nie moze((