reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

ooo ja niestety nie znam ale moze sproboj carboot moze tam za grosze cos dostaniesz ? ale jak popytam moze ktos taki sie znajdzie :)

reklama
czesc dziewczyny! no ja w sprawie wozka nie pomoge - widzialam co prawda jeden w charity shop ale chyba za tani nie jest bo w tym sklepie wszystko jest dosyc drogie a nie wiem czy na 2 tyg oplaca sie Wam.
patrze i patrze i widze ze za oknem szaro,mam jednak nadzieje ze pozniej bedzie lepiej a tymczasem zaraz uciekam do dentysty brrr.... do "uslyszenia" pozniej :)

Magada ten wozek o ktorym pisze Kasia jest w pierszym Charity idac od Icelandu, po prawej stronie. Nie da sie go nie zauwazyc, bo stoi na wystawie. Pozdrawiam

Tak - to dokladnie ten sam DERBA.ja chodze do dentystki niedaleko "koledżu" tylko po drugiej stronie ulicy.zabki zrobione i zaczyna mi juz wracac czucie :) no a teraz biore sie za obiadek - dzisiaj spagetti :)

Hej dziewczyny :) jak tu ciocho. W piatkowy wieczor wszystkie zajete. Co takiego ciekawego robicie? Ja obejrzalabym jakis dobry film ale oczywiscie w tele nic fajnego. Na anielskiej dzis jest Super Nanny i Swap Wife wiec juz tradycyjnie dziecko myju, myju i aaaaaa kotki dwa a mamusia w lozeczku sobie pooglada :) a w niedziele juz car boot :) heheh
i pewnie bedzie padac ;)

Livi sorki ze dopiero teraz ale jakis zabiegany mam ten piatek,wiec ten przepis:2 ugotowane piersi oczywiscie z kurczaka nie swoje :-D,rodzynki,ananas,kukurydza,pedy bambusa jesli sie dostanie ale moze byc bez,majonez wszystko razem i salatka gotowa,smacznego zycze:-p

hej kobietki! ja wlasnie wrocilam z krotkiego wypadu z kolezankami i troche "odzylam".chyba ostatni raz w pubie bylam 2 lata temu wiec to byla mila odmiana.fajnie sie tak trche oderwac od codziennosci :) no a zaraz ide zajac sie moja Perełką i moze znajde cos dla siebie do ogladania w telewizji. Sylwia, salatka na pewno jest przepyszna i sama z checia bym zrobila - niestety tylko ja bym ja jadla bo moj Artek zjadlby z niej tylko kurczaka i majonez, taki wybredny ;/ ech.... takiemu w kuchni to nie dogodzisz ;)pozdrawiam , buziaki...

Niemartw sie Kasiu z moim mezem jest tak samo,wybredne to :-D ale nic,tak to bywa z tymi facetami,moj Gabrys juz spi starsza corcia prawie a ja mam luz choc pewnie sama zaraz walne sie do lozeczka,no dobra na dzis wystarczy rozpisywania sie to dobranoc kobietki;-).

reklama
Halo dziendoberek,jak noc wszystkie wyspane:tak:,ja tak,wlasnie ide sprawdzic jak mi wyszla galaretka z kurczaka hi hi mam nadzieje ze stezala bo jak nie to bedzie zupa hi hi:laugh2:,pozniej napisze czy sie udala i czy smakowala:-p,pozdrowionka.

Do góry