reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

Wiecie napisalam wczoraj tyle i w miedzy czasie rozmawialam na skypie no i jak juz chcialam przeslac wiadomosc to mi napisalo zaloguj sie ,cholerka wylogowalo mnie i tak sie :angry: ze mi sie odechcialo pisac jeszcze raz to samo,kasiola mnie tez jakis katar dopadl i jestem smarkata hi hi,mam nadzieje ze nikogo w domciu nie zaraze bo moja corcia co dopiero doszla do siebie choc miala tylko kaszel ale meczacy,reszta rodzinki ok no dobra koniec o chorobach,pogoda taka ladna chyba naprawde wiosna nadchodzi choc w Polsce zima i sniegi:tak:,no dobra czas ogarnac w domciu to narazie zmykam MILEGO DZIONKA KOBIETKI !!!

reklama
Hi Dziewczyny zapowiada sie piekny dzien :) i z katarem idziemy na spacer. Bylam w ogodku w ktorym nie ma slonca a bylo calkiem przyjemnie. Szkoda tracic dnia. Do zobaczenia gdzies tam :)

ech tez tak mialam z tym logowaniem - napisalam sie a potem jak chcialam wyslac to wyskoczylo ze musze sie zalogowac mimo ze nigdy sie nie wylogowywuje ;/no i wszystko zniknelo. pogoda faktycznie za oknem cudna i mam nadzieje ze jest cieplo.ja tez mam sporo sprzatania ale chyba sie zbuntuje - moj Artek robi ostatnio wiecej balaganu od Oli i w dodatku ma problemy ze sprzataniem, ze nie wspomne o stosie naczyn do umycia.moze jak nie podam obiadu to sie ocknie o pomoze ;) no to mielgo dnia dziewczyny i dzieciaki :D

hallo. Faktycznie cieplutko , my właśnie wróciłyśmy ze spacerku :) całkiem przyjemnie. Sara szaleje z tatą w ogródku a ja zaraz biorę się za obiadek . A potem pakowanie walizki a tak mi się nie chce, jak pomyśle ze w Polsce czeka na nas zima bry bry.. A Wy dziewczyny zdrowiejcie i Wasze dzieciaczki też , jak wrócę to sprawdzę ha ha , pa

Ostatnia edycja:
Witamy.... u nas tak jakby lepiej,u pani doktor nie byłysmy bo dzwoniłam ale na dziś nie było możliwe,ale zadzwoniłam do naszej pani doktor do Polski pogadała ,podpowiedziała.... może będzie dobrze.Musi być !!!:-)
Byłyśmy też na spacerku ale tutaj blisko domku....bo obawiałam się że jak zaskoczy nas ......to żeby było blisko do domku się przebrać, Zuzia zaniosła" am am " dla kaka i uszczęśliwiona poszla teraz na drzemkę.
A ja zabieram sie za gotowanie ...dziś bigos - od dłuższego czasu mam ochotę na kapustkę :-)
To zmykam...... Pa

No Gabi zasypia wiec bedzie troche czasu dla mnie:-D,z nosa troche mniej kapie moze przejdzie,nie cierpie kataru zwlaszcza taki ze nic nie zrobisz chyba ze masz husteczke pod nosem:-),no dobra koniec smecenia o chorobach,jak tam spacerki sie udaly kobietki ?To do pozniej.

Sylainikaigabi spacerek byl fajniutki bo cieply moja Ola pobawila sie troche na placu zabaw a nastepnie przeszla kawaleczek drogi do domu no swoich nozkach :) poza tym ja dzisiaj zaliczylam aerobik gdzie nie dosc ze nie nadazalam to jeszcze z wysilku w oczach mi sie dwoilo ;> raaanyyy ale dostalam w kosc - kondycja zerowa ;/ obejrze sobie kube wojewodzkiego , potem kapiel no i w koncu spaaac, odpoczywac... do jutra dziewczyny na play group.CHMURKITRZY szczesliwego lotu i pobytu w pl!

Witam kobietki o poranku:-),kasiaiola super ze mialyscie udany spacer,chmurkitrzy bezpiecznej podrozy i udanego pobytu w Polsce,no a tak poza tym to pogoda miala byc ladniejsza moze pozniej sie rozpogodzi,a wiecie dzis snily mi sie wszy musze sprawdzic coto znaczy hi hi:-D,koncze bo musze szykowac sie do wyjscia do szkoly to do zobaczenia na play group dziewczynki;-).

Dzien dobry :) Chmurkitrzy udanego wypoczynku i dobrej zabawy na imprezce :) Kasiaiola dalas wczoraj czadu, jak na pierwszy raz. Dotrwalas do konca, a lekko nie bylo, wszystkie padalysmy na twarz :)
Sylainikaigabi nie zazdrosze Ci snow :) Mi sie ostatnio snilo, ze mialam 2 piersi wiecej :) Dwie tam gdzie zawsze a dwie pod pepkiem :) hahaha Ladnie wygladalam. Moze to jakis znak, ze jak nie przestane sie objadac to mi sie tam beda konczyly ;)
Do zobaczenia dzis dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Livi no nie powiem ze nie bo sie troszke usmialam z Twojego snu :) ciekawa interpretacja ;) ja ostatnio o niczym ciekawym chyba nie snilam bo nie pamietam.co do wszow to sprawdzilam w senniku z ciekawosci i mam nadzieje ze byly one u Ciebie Sylainikaigabi bo oznacza to wtedy bogactwo :)

Do góry