reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

justysia jeszcze raz gratki :) a imie nie spotykane i wlasnie oto chodzii :)) ale to bedzie Kornel czy Korneliusz ? Tak czt siak ladne imie :) No i wycaluj Julke brzusio i Maycie No i Oliwke rowniez :))

reklama
Dzień doberek! Wczoraj pogoda nic a nic się nie sprawdziła, ale może dziś będzie przyjemniej :-)...

Justysia21, ucałuj i wyściskaj Olivce i Mayeczkę :tak:!!!

Madziakowalik, witaj, witaj :-D! I częściej do nas zaglądaj!!! I Mayeczka zasmarkana, Bidulka... Łączę się w bólu i zdrówka życzę!

Spokojnej niedzieli życzę, do klikania Laseczki :sorry2:

A właśnie! Alex2339, gdzie Ty była jak Cię nie było, co? Co tam u Ciebie Kobito? Jak dzieciaczki się mają?

Cześć dziewczyny:-)
Ja jeszcze w łóżku siedzę, nic mi się nie chce. Pospała bym jeszcze do 12:zawstydzona/y::tak: Ale trzeba ruszyć 4 litery i się trochę ogarnąć bo wyglądam jak 7 nieszczęść:baffled:.
Zgubiłam śrubkę od okularów, myślicie że jakiś optyk będzie dziś otwarty żeby to naprawić:confused:.

Hejka. Pogoda zapowiada się super:-) No i zaraz na basen się wybieramy żeby Igor miał jakąś atrakcję:-) Miłego dzionka życzę;-)
Justysia gratuluję synka:tak: I ucałuj Olcię ode mnie:-)

reklama
Do góry