reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dziendobty mamusie :-):-)

witam was w ten ponury dzien Wlasnie ze szpitala wrucilam Wszystko jest w porzadku - maly rosnie jak na drozdzach :-D:-D i cos czuje ze troszke wczesniej bedzie z nami...

sylcia trzymaj sie dziewczyno.... i glowa do gury... a jak cie jakies zle mysli najda to popatrz sobie jaka masz super cureczke to od razu usmiech powruci :tak:

reklama
dzień doberek kobietki.
u nas od rana płaczliwie bo małego kolki meczą ale zaraz idziemy po jakiś rewelacyjny specyfik na takie dolegliwości-kobietka z mothercare miała załatwić z Niemiec.szkoda mi mojego fraglesika bo przez te wzdęcia nawet się załatwić nie może:-(
Sylcia ja tam bardzo chętnie ale co na to Damian?pewnie byłby niepocieszony:-D

nio jak masz tylko ten test i nie jest on polaczony z rutynowa kontrola to ok 3 godzinki.... niby nie tak zle ale wez sobie jakas dobra ksiazke bo czas niemilosiernie sie dluzy...:sorry2:

Ja mam właśnie tak bez sensu zaplanowane wszystko bo jednego dnia mam sam "test" a za dwa kolejne "rutynową kontrole" prosiłam by odbyło się to w jednym dniu ale nic z tego więc trzeba się niestety przemóc i uzbroić w cierpliwość hehehe
Najbardziej przeraża mnie to że na badanie cukru muszę być na czczo a ja bez śniadania nie wychodzę nigdy z domu no i do tego to trwa tak długo ...hmmm chyba im tam padnę :-):-)

nio nie jest to zbyt przyjemne i tez mialam spore obawy czy dam rade ale o dziwo jakos sie udalo :-):-) takze powodzenia zycze i oby wyniki byly dobre:-)

no i mnie tez jakos nie mogli umuwic na badanie i kontrole jednego dnia .... i tak w pon mialam cukier a we wtorek kontrole - co za barany :no::sorry2:

a tak pozatym to jak sie czujesz?? wszystko w pozadku??

Hejka! Wpadłam się z Wami w końcu przywitać :-)...

Oj, Alex2339, wiem o czym mówisz :baffled: zdrówka dla Was!!! A z tym nieposłuszeństwem to może Młodemu przejdzie, co?

Drozdusia, a to Mikołajek się namęczy :-( nie dość, że z kupkami ma problem to jeszcze kolki :dry:... A co to za specyfik?

Agnieszka13111980, a kiedy masz ten test glukozowy? I z tego co pamiętam to raczej po pierwszym pobraniu krwi można już cosik wszamać... Ale nie jestem pewna, chociaż jak dadzą Ci do wypicia Lukosade :-p to chyba będziesz mogła wciągnąć jaką bułe i tak cukier Ci skoczy ;-)...

Dzindusia, myślisz, że wcześniej urodzisz:szok::-D? I tak Ci już mało zostało do rozwiązania :tak:;-)

Młoda nadal zagilana, ale jest już troszkę lepiej :sorry2:, chciałabym żeby Jej już przeszło...

reklama
krycha nio jakies mam takie przeczucie ...... :tak::-D i dziwne uczucie w ''brzuszku''

a co do testu na glukoze to mi pielegniarka zabronila nawet wody sie napic miedzy ''kluciami'' nie muwiac o czymkolwiek do zjedzenia :baffled:

Do góry